RE-DESIGN.
Focus on the individual

Hoe klanten motiveren en de concurrentie blijven overtreffen?…

Uw webshop vernieuwen is een oplossing.

Het volgen van principes in website-ontwerp kan het succes van uw site maken of breken. Het is het verschil tussen bezoekers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

 

Als je een verouderde site hebt, geef je een negatief signaal: een bedrijf dat is blijven hangen of geen interesse heeft in nieuwe klanten of mindere service, oud assortiment…

Je hoeft ook je klanten informeren op een manier zoals ze willen kopen. En, belangrijk, de info op je site moet kloppen, webshops met verouderde informatie zijn voor klanten die iets zoeken één van de grootste ergernissen.

 

Als uw site niet optimaal mobile responsive is, jaag je niet alleen klanten weg ook krijg je strafpunten van Google. 

Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom je huidige webshop minder goed werkt.

website laten maken

Iedereen begrijpt de veelbelovende waarde van e-commerce.

Onderzoek wijst uit dat in 2030 ongeveer 75 tot 80%

(nu is dat bijna 15%) van alle aankopen via e-commerce zal plaatsvinden.

 

Maar een groot aantal gebruiken hun webshop niet echt zoals het moet. Hoe kon dit gebeuren? Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers het geld niet hebben om een bedrijfswebshop te laten bouwen en proberen het met standaardpaketten of commodity-design.

Commodity-design – is de business van “websites of webshops als online-visitekaartjes” – gevolg: “Ik heb een webshop – dus ik ben online” – is de houding. Als het zo makkelijk was, dan loont het echt de moeite niet.

UX/UI in webshop-design. UX of voluit User experience. Kies voor re-design.

Het is het verschil tussen gebruikers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

 

 DOM-elementen die interacties uitwisselen met server worden gehalveerd waardoor webpagina’s sneller worden gelezen en beschikbaar voor uw bezoekers.

De aanpak.

Kan uw domeinnaam blijven? Veranderen is no issue, zeker bij een webshop moet je de domeinnaam blijven gebruiken, niet alleen omwille van bekendheid maar vooral om uw ranking bij de zoekmachines te behouden.

 

De overgang. Is uw website dan een tijd niet beschikbaar? De overgang van oude naar nieuwe website gebeurt naadloos. U blijft altijd bereikbaar voor klanten en doelgroep.

 

Moet basis-content opnieuw worden aangemaakt? Veel kan opgelost worden door beeldbewerking of rewriting om de upgrading optimaal te maken.

 

Daarnaast vergt een webshop vernieuwen en re-design wel een specifieke aanpak. De bestaande database is essentieël en de manier waarop de database is ontworpen en is aangevuld met content. Marketing Automation en dynamische pagina’s moeten up-to-date zijn. Global Templates die vloeiend wijzigingen kunnen aanpassen zonder hiaten. Security plugins. Default fields of meta-boxes die specifieke informatie plaatsen en invullen enz… mits aanwezig kan dit allemaal een optimale vernieuwing leiden.

astip6a

Als je niet zeker bent om te vernieuwen, hoe kom je dan best te weten of uw site voldoet aan de basisnorm.

Heb je vragen?

Stel ze hier, u krijgt snel antwoord en vrijblijvend.

Re-design. Focus on the individual.

Create Your Design

UX

UX/UI

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub