5 garanties

uw website, marketing en groei gaan een succes zijn.

we werken op prestatie.
tot het werkt.

Backing fact finders:
De Marketing ROI-norm.
Het Groeiplatform.
De Project-Barometer.

Marketing en reclame maken draait bij vele kmo’s om ideeën én tijd, niet om grote investeringen. Met performance aanpak, web development, digitalisering, innovatie, marktbenadering, marketing, groeiplatform, commerciële productontwikkeling – samen met de project-barometer die vooraf de weg wijst in investeren, continueren, oogsten of terugtrekken.

p-model1

Uw product of dienst moet wel nut en functie hebben, uw skills en de wil om grenzen te verleggen.

We werken écht mee om die groei te bereiken, een zekerheid voor u – de Marketing ROI-norm.

Door deze combinatie van strategieën kan je KMO succesvol groeien en positie versterken.

Puur, er is nooit een garantie dat iets sowieso gaat lukken.

Je gaat met de auto op reis naar de Provence, en wacht tot je de absolute zekerheid hebt van overal groen licht, geen files, geen wegenwerken en een blauwe hemel – dan vertrek je nooit…

of toch?…

…want wij houden er niet van te leveren en daarmee is de kous af.

“Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen als er iets misgaat” – dat is onze mindset als dienstverlener =

Return On Investment (ROI) als doel, eerst resultaten in cijfers en uw marketingdoel dan onze verdiensten. 

Je reis gaat dus lukken door ervaring, marketingkennis, loyale verantwoordelijkheid en hard werken m.a.w. we hebben niet hét geheim ontdekt, er bestaat trouwens niet zoiets als “hét geheim” – dat is iets voor een Rode Ridder-verhaal.

Uw kennis, skills en product en dienst zijn cruciaal in dit succesverhaal.

Ready to Rule The Jungle …?

2bd

ETIENNE DE LOENEN

CREATIVE DIRECTOR/
IT - MARKETING

|

|

 

______________

( je energie en kennis zo efficiënt mogelijk inzetten is een zakelijke plicht als ondernemer; daarom ben ik gedreven door deze regel: “Als dienstverleners oplossingen aanbieden – moeten ze zich ook gedragen naar die oplossingen die ze bieden” – nl. verantwoordelijkheid nemen – zo definieer ik meteen mijn houding, interesses en projecten waarin ik het meest nuttig en productief kan zijn )

A7A kmo2

1

poort naar digitaal landschap
GARCON

90% garantie: de conception -garantie of “niet tevreden = geld terug garantie” – deze garantie is van toepassing bij directe betaling en vooruitbetaling binnen de 48 uur bij bestelling van online-projecten.

De garantie bestaat uit 3 fasen:

  • stap 1, indien de briefing niet is gevolgd
  • stap 2, de revisies niet zijn gevolgd
  • stap 3, de opzet van het pub-werk niet beantwoorden aan de gestelde eisen van finale briefing

2

poort naar digitaal landschap
GAR2

100% garantie: duration garantie is een evoluerende of operationele garantie, deze garantie geldt bij projecten met maandelijkse betalingen, een maandelijkse service houdt telkens een 100% garantie in, bv. een website bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld – dit is een garantie met operationele oplevering.

3

poort naar digitaal landschap
GAR

100% garantie is bij het groeiplatform, het is enkel betaalbaar bij slagen. Een zuiver prestatiegerichte vergoeding die enkel van toepassing is als de doelstelling in gezamenlijk overleg bepaald ook verworven is bv. indien het groeiplatform voor 99% in de hele tijdslijn de doelstelling en cijfers behaald heeft, hoeft u niets te betalen (performance based price garantie). De doelstelling wordt vooraf schriftelijk opgesteld, dus zwart op wit, met wederzijds akkoord. 

4

poort naar digitaal landschap

De ROI-NORM = RESULTATEN. Return On Investment, ROI of R.O.I. afgekort. Een website en webshop laten maken in de juiste context, dan volgt het succes. ROI maakt het nog zekerder: uw investering in een website of webshop is dankzij de R.O.I.-norm zeker, want niet genoeg resultaten dan stop betalen in fase 1 en met fase 2 start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen). Wat u van ons verwacht als doelstelling, uitvoering en resultaten wordt schriftelijk opgesteld.

5

poort naar digitaal landschap

Een website en webshop bouwen. Welk type website of webshop u ook kiest, het is altijd met 12-maanden backing.

Deze 12 maanden backing heeft operationeel veel voordelen maar is vooral ook zeer belangrijk in de opbouw nl. anticiperend op het gedrag van de website-en webshop-bezoekers. 

+ kan u als klant ook hierop rekenen.

COMMUNICATIE

U blijft op de hoogte van uw project. Een sterke relatie tussen bureau en klant: een constante communicatie is van top-belang. Geen gemiste deadlines en dubbelzinnige verwachtingen. Een juiste project-workflow voorkomt dit, dit kan zo simpel zijn als het instellen van een specifieke dag in de week, om te laten weten aan welke resultaten we werken.

TRANSPARANTIE

Want de wet van Murphy is overal. Transparantie en openheid is een vereiste waar vertrouwen de dominante factor is. We streven naar totale openheid ook als we tegen problemen aanlopen. De verwachting is dat projecten niet altijd volgens plan zullen verlopen.

RESULTATEN

U betaald voor oplossingen en niet voor tools. We zijn realistisch in verwachtingen, beloftes in resultaten zijn dan ook rechtstreeks gekoppeld aan verantwoordelijkheid nemen, zoals garanties en de R.O.I.-norm.

BRIEFING-SAFE

We leren uw taal. Uw briefing en visie strikt volgen en het streven naar “onboarden” n.l.: het definiëren van de reikwijdte van uw werk. We besteden tijd aan het leren van uw “taal” – hoe groter de kans dat ons werk weerspiegelt wat u als klant oorspronkelijk in gedachten had.

mayday-mayday-pub succes 2 op 3 bedrijven met website laten maken

SOEPELE SAMENWERKING

De proef op de som. Bij grotere projecten start je eigenlijk op met een proefperiode, nuttig om te peilen hoe de samenwerking is en vooral als klant bent u zeker van goede resultaten, bij kleine projecten zijn er dan weer tal van garantie-formules. 

SNEL MAAR MET EEN PLANNING

Plannen het eerste slagen. Een nieuw project begint met een gedetailleerd plan een tijdlijn die aangeeft welke taken moeten worden uitgevoerd en wanneer ze moeten worden voltooid. Georganiseerd zijn is gewenste resultaten bereiken.

BRANCHE-EXPERTISE

Draw with a different pen. Dat de ene oplossing voor de ene klant in een bepaalde branche werkte, betekent niet dat deze ook geschikt is voor een andere klant in een compleet andere branche, hiervan zijn we ons van bewust en is ook opgelost door een specifieke workflow.

DUIDELIJKHEID OVER EIGENDOM

Zwart op wit. De intellectuele eigendom en auteursrechten in het kader van het project worden correct overgedragen. Bij een website of webshop komen alle bestanden en files na het einde van het project in uw bezitdus uw web-project is nooit verloren als u stopt met de samenwerking.

marketing, graphic design, webdesign: manage all in one place
garanties tot 100%
mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub