blue sky

Garanties tot 100% - het is zoals fietsen...

Om eerlijk te zijn, er is nooit een garantie dat iets sowieso gaat lukken.

 

Je gaat met de auto op reis naar de Provence, maar je wacht tot je de absolute zekerheid krijgt van overal groen licht, geen files en wegenwerken en blue sky – dan vertrek je nooit.

Of toch?…

… want we houden niet van zomaar te leveren en daarmee is de kous af. “Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen als iets misgaat” – dat is de juiste mindset als dienstverlener.

Je (project)reis gaat dus lukken door loyale verantwoordelijkheid, ervaring en marketingkennis – kennis die we delen, zodat je die later zelf kan toepassen.

Dus we hebben niet hét geheim ontdekt, er bestaat niet zoiets als “een geheim” – dat is iets voor een Rode Ridder-verhaal.

Ook geen “past in ons kraam”-quick fix – maar uw reisgenoot zijn op lange termijn.

Je kan het vergelijken met fietsen – je moet in beweging blijven.

garanties tot 100%
GARCON

90% garantie: de conception -garantie of “niet tevreden = geld terug garantie” – deze garantie is van toepassing bij directe betaling en vooruitbetaling binnen de 48 uur bij bestelling van online-projecten.

De garantie bestaat uit 3 fasen:

  • stap 1, indien de briefing niet is gevolgd
  • stap 2, de revisies niet zijn gevolgd
  • stap 3, de opzet van het pub-werk niet beantwoorden aan de gestelde eisen van finale briefing
GAR2

100% garantie: duration garantie is een evoluerende of operationele garantie, deze garantie geldt bij projecten met maandelijkse betalingen, een maandelijkse service houdt telkens een 100% garantie in, bv. een website bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en

de zaak is afgehandeld – dit is een garantie met operationele oplevering.

GAR

100% garantie is bij het groeiplatform, het is enkel betaalbaar bij slagen. Een zuiver prestatiegerichte vergoeding die enkel van toepassing is als de doelstelling ook verworven is bv. indien het groeiplatform voor 99% in de hele tijdslijn de doelstelling en cijfers behaald heeft, hoeft u niets te betalen (performance based price garantie).

De ROI-NORM = RESULTATEN. Return On Investment ROI of R.O.I. afgekort. Een website en webshop laten maken in de juiste context, dan volgt het succes. ROI maakt het nog zekerder: uw investering in een website of webshop is dankzij de R.O.I.-norm zeker, want niet genoeg resultaten dan stop betalen in fase 1 en met fase 2 start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen).

Een website en webshop bouwen. Welk type website of webshop u ook kiest, het is altijd met 12-maanden backing. 

BASIC WEBSITE

PRO EN UX/UI WEBSITE

START EN UX WEBSHOP

GROEIPLATFORM

marketing, graphic design, webdesign: manage all in one place
mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub