Marketing,
reclame, digitale transformatie, branding, graphic design, web-development, digitale media, webdesign, commerciële product-ontwikkeling...

Eerste ADVIES.

c3

Is mijn marketing-project wel de juiste oplossing? en effectief op langere termijn?

Een goede probleemstelling is al een halve oplossing.

Mijn concurrenten zijn even sterk, wat te doen? Prijs-acties misschien! Liever niet – de winst is dan al weg en stabiele klanten is nog de vraag. Substantiële vragen waarop we een objectief antwoord trachten te geven.

Op deze site zijn de meest gevraagde standaard-projecten gebundeld en toch nog te beperkt. Want elk bedrijf is uniek en heeft een gepaste toepassing nodig of een combinatie van twee of meerdere projecten… Veel moeilijker wordt het wanneer je concurrent plots met iets gelijkaardigs komt – dan valt de bodem uit uw strategie.

Ons advies is nooit gebaseerd op een Quick Fix of een “gratis ontwerp”, het marketingbureau haalt er dan enkel de dingen uit die met hun expertise te maken hebben – dus een éénzijdig advies dat in hun kraam past en niet in dat van u.

Vaak zijn het juist de strategische aanpassingen die op termijn meer resultaten opleveren. Spreek dus in uw vraag om advies over uw doelen en klanten en eventuele ervaringen.

Het eerste advies is éénmalig, kosteloos, vrijblijvend en wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Stel uw vraag om advies via het contactformulier hieronder – communicatie verloopt via e-mail (geen afspraak of bezoek). U hebt zo snel mogelijk een antwoord.

c2
G3ooDzg

  • vul het vak in wat uw vraag betreft
  • u kan invullen met trefwoorden en snelle notitie
  • eventueel kan u teksten, foto’s, voorbeelden en documenten om het te verduidelijken hierbij uploaden

Gratis eerste advies

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub