Ground
for testing: site/shop

Laat uw huidige website en webshop beoordelen en testen door UX-professionals.

Ontdek en elimineer veelgemaakte fouten, verhoog leads en verkoop. In slechts 10 à 14 dagen hebt u een volledige recensie met handige tips voor uw website.

website laten maken

WAAROM KIEZEN VOOR DE PROFESSIONELE GEBRUIKERSTESTMETHODE

Nooit niet afgevraagd hoe goed uw site voldoet aan de basis-normen? Hoe intuïtief uw site is voor nieuwe gebruikers? Waarom gebruikers plotseling afhaken voordat ze iets kopen of contact met u opnemen? Hoe kom je dat eigenlijk te weten?

domain registration

METHODE 1:
A / B-TESTEN

Voor A / B-tests zijn enkele tienduizenden liefst 100.000 bezoekers nodig voor wat “statistische reële significantie” wordt genoemd, om te bepalen of een kleine ontwerpwijziging zo of zo een succes of een mislukking is. Heb je zoveel tijd? Heb je zoveel verkeer? Ondoenbaar voor de meeste websites.

METHODE 2:
DOELGROEPEN

Vervolgens is er de focus op de doelgroep-methode. Er zijn slechts twee problemen; echte gebruikers zijn bijna nooit gefocust… op die bepaalde manier en ze zitten nooit in groepen!

METHODE 3:
PROFESSIONELE GEBRUIKERSTESTS

De beste optie? Laat een UX/UI-ontwerper van gebruikerservaring je website onderzoeken. Een professional die zich toelegt op het creëren van zinvolle en relevante ervaringen voor gebruikers. Elke UX-ontwerper kent de basis voor het succes van een website. We gebruiken beproefde en herhaaldelijk bewezen praktijken als ons startpunt voor nieuwe sites.

vink

WAAR HET OM DRAAIT?

Als u uw website of webshop laat testen en beoordelen door een professionele UX-ontwerper, kunt u fundamentele fouten aan het licht brengen die uw bedrijf vele verkopen en gemiste kansen kunnen kosten. Het overzicht is in blauwe en rode vlaggen met telkens een beknopte beschrijving in trefwoorden om het hanteerbaar te houden.

startup

HOE VOEREN WE DE TEST UIT?

Binnen de 10 dagen nadat uw bestelling is geplaatst, zal een van onze professionele ontwerpers uw huidige website beoordelen van hun daadwerkelijke ervaring. Het kan niet korter om de effectiviteit o.a. perceptie te bewaren.

command8

WE ZULLEN OOK RODE VLAGGEN VERSTREKKEN

Dan weet u ook hoeveel rode vlaggen uw site gescoord heeft. Pijnpunten die zeker moeten verbetert worden, die leads en verkopen kosten. De keerzijde van deze medaille: weten waar het probleem ligt is al een halve oplossing.

p model2
em7
blog17abs2

PROFESSIONELE GEBRUIKERSTESTS aan kostprijs

Herover honderden, zelfs duizenden aan gemiste inkomsten naargelang uw website. Onze beoordelingen worden u binnen de 10 tot 14 dagen gepresenteerd, via mail en/of telefonische toelichting, vrijblijvend zonder dat u werk of verplichting hoeft te verrichten. Waarom wachten? U krijgt gegarandeerd waardevolle inzichten over uw meest cruciale verkooptool… uw website!

forfait-prijs excl. btw

€ 250

PS: u krijgt dit bedrag terug (vanaf de 2e maand) bij bestelling* van een website of webshop of het vernieuwen of re-design ervan – om de eenvoudige reden dat er sowieso al een stuk weg is afgelegd, eerlijk is eerlijk.

* teruggave n.v.t. bij basic website/start webshop

Hoe bestellen?

Vul het e-formulier (hieronder) in en klik op verzenden en klaar.

STAP 3: briefing invullen niet nodig

U hoeft geen briefing in te vullen, wij nemen contact met u op.

E-formulier voor bestelling Professionele Gebruikerstest

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding

creative direction

voor ondernemers en kmo’s


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub