Ground
for testing.

Laat uw huidige website en webshop testen en beoordelen door UX-professionals.

Ontdek en elimineer veelgemaakte fouten, verhoog leads en verkoop. In slechts 10 à 14 dagen hebt u een volledige recensie met handige tips voor uw website.

website laten maken

WAAROM KIEZEN VOOR DE PROFESSIONELE GEBRUIKERSTESTMETHODE

Nooit niet afgevraagd hoe goed uw site voldoet aan de basis-normen? Hoe intuïtief uw site is voor nieuwe gebruikers? Waarom gebruikers plotseling afhaken voordat ze iets kopen of contact met u opnemen? Hoe kom je dat eigenlijk te weten?

domain registration

METHODE 1:
A / B-TESTEN

Voor A / B-tests zijn enkele tienduizenden liefst 100.000 bezoekers nodig voor wat “statistische reële significantie” wordt genoemd, om te bepalen of een kleine ontwerpwijziging zo of zo een succes of een mislukking is. Heb je zoveel tijd? Heb je zoveel verkeer? Ondoenbaar voor de meeste websites.

METHODE 2:
DOELGROEPEN

Vervolgens is er de focus op de doelgroep-methode. Er zijn slechts twee problemen; echte gebruikers zijn bijna nooit gefocust… op die bepaalde manier en ze zitten nooit in groepen!

METHODE 3:
PROFESSIONELE GEBRUIKERSTESTS in website en webshop testen.

De beste optie? Laat een UX/UI-ontwerper van gebruikerservaring je website onderzoeken. Een professional die zich toelegt op het creëren van zinvolle en relevante ervaringen voor gebruikers. Elke UX-ontwerper kent de basis voor het succes van een website. We gebruiken beproefde en herhaaldelijk bewezen praktijken als ons startpunt voor nieuwe sites.

vink

WAAR HET OM DRAAIT?

Als u uw website of webshop laat testen en beoordelen door een professionele UX-ontwerper, kunt u fundamentele fouten aan het licht brengen die uw bedrijf vele verkopen en gemiste kansen kunnen kosten. Het overzicht is in blauwe en rode vlaggen met telkens een beknopte beschrijving in trefwoorden om het hanteerbaar te houden.

startup

HOE VOEREN WE DE TEST UIT?

Binnen de 10 dagen nadat uw bestelling is geplaatst, zal een van onze professionele ontwerpers uw huidige website beoordelen van hun daadwerkelijke ervaring. Het kan niet korter om de effectiviteit o.a. perceptie te bewaren.

Let's create, de services in marketing en communicatie

WE ZULLEN OOK RODE VLAGGEN VERSTREKKEN

Dan weet u ook hoeveel rode vlaggen uw site gescoord heeft. Pijnpunten die zeker moeten verbetert worden, die leads en verkopen kosten. De keerzijde van deze medaille: weten waar het probleem ligt is al een halve oplossing. 

p model2
em7
top 10 vragen over webdesign

PROFESSIONELE GEBRUIKERSTEST WEBSITE EN WEBSHOP aan kostprijs

Herover honderden, zelfs duizenden aan gemiste inkomsten naargelang uw website. Onze beoordelingen worden u binnen de 10 tot 14 dagen gepresenteerd, via mail en/of telefonische toelichting, vrijblijvend zonder dat u werk of verplichting hoeft te verrichten. Waarom wachten? U krijgt gegarandeerd waardevolle inzichten over uw meest cruciale verkooptool… uw website!

forfait-prijs excl. btw

€ 250

PS: u krijgt dit bedrag terug bij bestelling* van een website en webshop of het vernieuwen/re-design ervan.

* teruggave n.v.t. bij basic website/start webshop

Hoe bestellen?

Vul het e-formulier (hieronder) in en klik op verzenden en klaar.

 

STAP 3: briefing invullen niet nodig

U hoeft geen briefing in te vullen, wij nemen contact met u op.

E-formulier voor bestelling Professionele Gebruikerstest Web-project

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub