Top 10 vragen en antwoorden over webdesign.

top 10 Faq's

1

Voor wie is een basic website geschikt?

Als u enkel een degelijke website wil en stapsgewijs pagina’s wil bijvoegen in functie van een low-budget (dit geldt trouwens ook voor de basic webshop) met mobile responsive en basis-functies is deze website de goede stap, als u nadien de digitale kracht/transformatie wil toepassen in uw bedrijf, kan u dit nog in mate redelijk upgraden.

2

Waarom een top level website kiezen?

Het biedt alle mogelijkheden die een bedrijf nodig heeft voor het ontwikkelen van de digitale kracht. De digitale transformatie in communicatie is hiermee een feit, ook het groeiplatform kan hieraan gekoppeld worden. De website is supersnel 0,5 à 0,8 seconde, heeft liefst 35 functies, digital automation en UX-development maken van deze website een sales tool. U kan ook opteren om uw huidige website te vernieuwen.

3

Waarom betalen voor een website of shop, als er gratis oplossingen op de markt zijn?

U betaald of beter gezegd investeert voor resultaten én toekomst! en dat is het allerbelangrijkste.

Wat de gratis dhz-pakketten betreft die op de markt zijn,  heb je eigenlijk niets – als je stopt (of zij) en je site verhuist dan zijn alle url’s, files, domeinopbouw weg – dus uw website of webshop én uw publiek is voorgoed verloren. Deze dhz-pakketten of sommige mits een klein maandelijks bedrag zijn beperkt, er schuilt altijd een verdienmodel achter en kunnen nooit een professionele site evenaren. Uw site is meermaals downtime of onbereikbaar, omdat de hosting samen is met tientallen andere sites. Riskant, want bezoekers zijn verwend, haken af bij het minste en komen nooit meer terug – en duur als uw Google Ads-campagne loopt! dan is het klikken zonder beeld.

4

Is digitale transformatie echt zo belangrijk?

Als 2 op 3 bedrijven hierdoor meer kans hebben dan andere bedrijven om hun belangrijkste bedrijfsdoelen te behalen – is dit zeer belangrijk. Digitale transformatie zal meer en meer ingang vinden. Het volgen van principes in website-ontwerp kan het succes van uw site maken of breken. Het is het verschil tussen bezoekers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

5

Zijn jullie doelen niet té rooskleurig?

Uw concurrentie op het tweede plan zetten, de digitale kracht met succes bij 2 op 3 bedrijven, het groeiplatform… tot studio-services om elk marketing-project gelijk waar of moment uit te bouwen – zijn serieuze doelen.

Het is een bewuste keuze: een complex proces aan een eerlijke prijs brengen én verantwoordelijkheid nemen. Onze projecten hebben een gunstige ratio’s en garanties van 90% op uitvoering tot 100% op toepassing en resultaten.

We zijn realistisch in verwachtingen en hard werken, resultaten zijn dan ook rechtstreeks gekoppeld aan verantwoordelijkheid nemen, zoals garanties en de R.O.I.-norm.

...

Andere vragen over website en webshop

  • Beïnvloed een website of webshop mijn verkoop?
  • Hoe komt dat mijn huidige website en webshop niet voldoende werkt?
  • Hoeveel kost een website of webshop?
  • Hoe snel is mijn site of webshop klaar?
  • Hoe starten?
  • Welke website of webshop is voor mij geschikt?
  • Heb ik garantie, zekerheid?
top 10 vragen over webdesign

6

Voor wie is het groeiplatform doenbaar?

Voor elk bedrijf en elke ondernemer. Het is een communicatie- en marketing-aanpak waarmee u uw concurrentie kan over-treffen en inzetbaar voor vele commerciële bedrijfsdoelen.

U wil een marketing-project opstarten, bv. meer klanten. U kan dit met losse projecten via diverse consultants of een integrale aanpak met het groeiplatform. Het grote voordeel van dit laatste: u hoeft enkel te betalen als het doel behaald is en het werkt ook nog eens besparend.

7

Is er een soort van garantie of een dienst na verkoop?

Beide zijn aanwezig, sluitend tot op de finish, zonder addertjes onder het gras. Alles staat in onze algemene voorwaarden. Waarde toevoegen en klantenservice zijn voor ons prioritair belangrijk. Goede afspraken maken is een fundament voor een sterke samenwerking.

De garantie start vanaf 90% voor losse studio-services en tot 100% bij het groeiplatform, de ontwikkeling aan maandprijs houdt een logische ontplooiing in met 12 maanden-backing, ben je gerust en zonder zorgen.

8

Ik heb interesse in de digitale kracht, maar heb al een website?

Er is geen enkel probleem om over te schakelen. Uw huidige website blijft in de ether totdat uw nieuwe klaar is en de overschakeling gebeurt naadloos zonder enige onderbreking. Met deze opzet is uw website vanaf nu altijd nieuw (bouw en maandelijkse interventie) en naargelang uw keuze klaar voor de digitale kracht en voor het groeiplatform.

9

Jullie werken 100% online, kan het ook anders?

Ja, het kan ook op de traditionele wijze. Mayday-Mayday-Pub is zoals de naam suggereert een ‘alle hens aan dek-houding’ vandaar 100% online werken, maar alleen als dit de effectiefste manier is voor uw project, zo niet combineren we dit met persoonlijk contact (dan is het 90% online). Online werken is niet alleen makkelijker voor u in contact (geen of weinig afspraken), briefings zijn in praktijk pragmatischer en doeltreffender in projectwerking.

10

Andere top 10 vragen over webdesign, website en webshop.

top 10 vragen over webdesign

Beïnvloed een website of webshop mijn verkoop?

95% van de Belgen zijn online en 67% zoekt altijd eerst info op. Een website en webshop speelt hier op in. Maar surfers zijn verwend en haken af bij het minste, met snelheid, functie-bouw, interactiviteit… en de juiste UX/UI-interface, content, evolutieve uitbouw, wordt een website en webshop uw relevantie en beïnvloed uw verkoop en merk.

Hoe komt dat mijn huidige website of webshop niet voldoende werkt?

Dit is meestal het gevolg van verschillende factoren waarom bezoekers voortijdig afhaken en het winkelkarretje leeg laten. Je moet vooral toeleggen op het creëren van zinvolle en relevante ervaringen voor gebruikers.

Gebruik call-to-actions maar niet op een barnum-manier of overweeg automation. Laat uw website of webshop testen en op basis hiervan vernieuwen, dan is in vele gevallen dit probleem opgelost.

Hoeveel kost een website of webshop?

De eigenlijke vraag achter de vraag is: “ik wil groeien”. Allereerst is het geen kost, het is een investering die opbrengt. De prijs staat in schril contrast tot de opbrengst – laat dat het eerste niet doorwegen in uw beslissing. Op de UX-pagina’s zie je 3 formules naargelang uw bedrijfsomvang of doel.

Het is belangrijk dat je van in het begin de juiste formule kiest i.p.v. daarna op te schalen. De investeringskost weegt niet op tegenover de belangrijkheid van een goede site en als je kiest voor de R.O.I.-norm is uw investering comfortabeler.

Hoe snel is mijn site of webshop klaar?

Nà minimum 1 maand is een eenvoudige site klaar en online, bij meer complexe sites waar Conv-UX een cruciale rol inneemt kan het enkele weken langer duren. Een degelijke voorbereiding als fundament is aan te raden. Alles wordt in overleg besproken.

Hoe starten?

Op “Hoe ga je te werk?” zie je de 10 stappen van Start tot finish (uw project is dan klaar). Starten is dus heel eenvoudig, vul het e-formulier in en de bestelling is O.K., vanaf dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken, we volgen alles op.

Welke website of webshop is voor mij geschikt?

Het ideale uitgangspunt zijn de UX-website en webshops met 35 tot 50 functies – minder functies zoals bij basic en start maakt het succes moeizamer – je kan daarna in beperkte mate opschalen naar de top UX/UI.

Heb ik garantie, zekerheid?

U hebt garantie en ook 12 maanden backing wat zeer belangrijk is in de opbouw nl. anticiperend op het gedrag van de webshop-bezoekers.

Het ontwikkelen van een website en webshop met maandelijkse betaling geeft ook een operationele garantie en als u intekent op de R.O.I.-norm is het resultaten of stop betalen.

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub