FAQ : antwoorden op de meest-gestelde vragen.

Lees ook de TOP 10 FAQ’s over website- en

webshop bouwen, groeiplatform enz.

Hoe online-projecten bestellen?

STAP 1: u wil bv. een logo, klik dan in het menu op SERVICES, zoek logo in de afgebeelde projecten, klik op de afbeelding. U komt op pagina LOGO (zoekt u een project waarvoor geen link of afbeelding is, vraag dan een vrijblijvende offerte).

 

STAP 2: kies uw pakket op deze pagina, hier staat alle informatie, kies uw voorkeur, u kan dan bestellen door het e-formulier in te vullen en te verzenden (u ontvangt een bestelbevestiging via mail).

1) BETALING binnen de 7 dagen na uw bestelling via een overschrijving op onze rekening

2) bij sommige projecten kan u ook een AANBETALING doen (betaling binnen de 7 dagen) i.p.v. het totaalbedrag indien dit aangeduid is op de project-pagina en de werken opstarten met een betaling van € 100 per project. Het saldo is te voldoen bij oplevering. Let op: als u bv. 3 projecten besteld is de aanbetaling € 300 (3 x € 100)

 

STAP 3: vul de briefing in (of later) via de E-BRIEFING (klik op knop), klik op verzenden en klaar. Zodra wij uw briefing hebben ontvangen starten de werken volledig en u ontvangt binnen de afgesproken tijd de eerste concepten. Bij groeiplatform, website- en webshop bouwen nemen wij contact op – en hoeft u geen briefing in te vullen.

 

PS: u ontvangt per mail een bestelbevestiging met een digitale factuur, bij maandelijkse betalingen (projecten met maandbedragen) ontvangt u vanaf de 2de maand maandelijks via mail een factuur (de besteldatum is de maandelijkse vervaldag)

Wat zijn de betalings-mogelijkheden?

Deze kan u vrij kiezen tijdens de bestelling: 1) directe betaling u bekomt dan direct 5% korting of 2) vooruitbetaling binnen de 7 dagen via overschrijving of u kan, indien aangeduid op de project-pagina de werken opstarten met een aanbetaling van € 100 per project – in dit geval kiest u 2) vooruitbetaling. De betalingstermijn van alle projecten, facturen en maandelijkse facturen (op vervaldag) is ofwel direct (5% korting) of vooruitbetaling en over te schrijven op onze bankrekening binnen de 7 dagen – het saldo bij checkout-levering is te voldoen voor de definitieve levering.

Alle vermelde prijzen op de site zijn excl. btw.

Wanneer gebruik je een 1ste advies?

U zoekt een communicatie-project te implementeren voor een bepaald probleem. U bent nog niet helemaal zeker of dit een juiste oplossing is. U kan éénmaal gebruik van een 1ste advies, het is vrijblijvend en gratis. De pagina hiervoor vindt u in het menu onder SERVICES. Vul het formulier in en klik op verzenden.

Hoe vraag ik een offerte aan?

U weet precies wat u wil (of toch bijna) maar er is geen project aan een vaste prijs beschikbaar. Dan kan u een vrijblijvende offerte aanvragen, de pagina vindt u in het menu onder SERVICES. Vul het formulier in en klik op verzenden.

U krijgt gemoedsrust.

Door uw project te monitoren. Geen mystificatie. We spelen geen verstoppertje. We zijn er als u ons nodig heeft. Via mail, telefoon (zelfs persoonlijk als het een complex project is – dan zijn we tijdelijk een 90% online-team) – weet u waar we ons in het proces bevinden en kunt u gerust zijn dat we op schema liggen. Als elke stap is voltooid, krijgt u een stand van zaken en inzage.

Wat zijn concepten?

Aan de hand van uw briefing maken we de eerste roughconcepten, dit is de eerste stap in het ontwerpproces. Dit geeft de eerste richting. Wanneer deze klaar zijn, vragen wij u om deze te bekijken en ons feedback te geven zodat we ze kunnen verfijnen naar een definitief ontwerp of concept. Als u een pakket kiest met meer concepten en meer revisies, ziet u meer mogelijkheden. Naargelang het project wordt door ons de efficiëntste manier gekozen om de ontwerpen voor te stellen en de concepten af te werken bv. voor een website zal dit heel anders zijn dan voor een logo-design project. De eindconcepten zijn klaar voor gebruik.

Hoe gaan we te werk met revisies?

We starten met u verschillende concepten te laten zien. We zenden u de eerste ontwerpen en vragen uw feedback en opmerkingen om ze te maken naar uw wensen. Gewoonlijk en naargelang het project, vragen onze kliënten de kleuren, het lettertype of layout te wijzigen, of een combinatie van het ene concept met onderdeel van het andere concept. Wat ook de revisie inhoudt, weinig of veel, we blijven reviseren binnen de mogelijkheden van het gekozen pakket tot uw ontwerp perfect is.

Bestaan uw website- en
e-commerce-pakketten uit coding?

Al onze pakketten zijn inclusing design en integratie. De website- en e-commerce pakketten zijn met hosting bij onze externe partner (de hosting prijs is niet inbegrepen). We gebruiken HTML5, JS, CMS. Alle pakketten worden ontworpen met de beste software. Wij zorgen ervoor dat u nadien de website zelf kan onderhouden als u dat wenst.

Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

Al de informatie tussen u en ons is absoluut veilig. Wij gebruiken alle standaard-internet-veiligheids protocols. Uw privacy is gegarandeerd, we delen geen informatie met derden, zie onze “privacy GDPR”-regels.

Heb ik garantie op goed werk?

Ja, niet tevreden, dan is er een “goed-werk-garantie”. Na meer dan 20 jaar ervaring in creative direction en art direction bij bedrijven en reclamebureaus en te werken met een uitgekozen team ontwerpers, hebben we wel al een paar dingen geleerd, namelijk: wat kliënten willen, wat werkt en wat niet werkt. U krijgt voor gelijk welk pakket u kiest van online-projecten, altijd werk op topniveau. Bij bestelling geldt onze formule “garantie” (zie pagina garantie en pagina algemene voorwaarden).

Wanneer krijgt u de eerste ontwerpen?

Na de correcte afhandeling van de bestelling kunnen de werken starten, volgens het project en afspraak krijgt u de eerste roughconcepten, online toegezonden. Daarna volgen op schema: de revisies en aflevering bestaande uit checkout-levering en finale aflevering (sample-files/codes) en binnen de deadline die is afgesproken.

In welke formaten ontvang ik mijn files?

De oplevering is idem als bij de traditionele dienstverlening maar zonder de nadelen ervan. Wij willen dat u het definitieve ontwerpconcept op alle manieren kan gebruiken, met alles wat u nodig hebt… Dit kan verschillen naargelang het project, bij een website ligt dit anders dan bij een verpakking.

– Raw Vector (EPS)

– PNG

– JPG

– TIF

– PDF

Indien u een ander formaat nodig hebt, vraag het ons. Bij elk project is er verwijzing naar “all in packed” of “ready!” m.a.w. ofwel tot en met assistentie volledige productie en fysieke oplevering ofwel direct te implementeren.

Wat is creative direction?

Voor een optimale werking van uw project is het afstemmen – een belangrijk item in het kader van een reclameproject en een efficiënt werkend communicatiestrategie naar uw doelgroep toe, dit aspect beoogt creative direction doet. Een advies voor de implementatie of toepassing van dit specifiek project.

logo mayday-mayday-pub
LOGO MMP 7

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development  webdesign  marketing  graphic design  branding  creative direction

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

Contact:

TEL 0472 730 714     E-MAIL info@mayday-pub.be

Prijzen excl. BTW
Zie Algemene Voorwaarden + voor | Herroepings-voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap | Copyright © | zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub© achtergrond logo mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Get Started

NEW

  • services in digital marketing
  • digital-easy van webdesign tot vernieuwen en UX
  • 12-maanden backing

Get Started

EASY

  • in bestelling
  • in starten
  • alles online
  • 1ste advies free

ONLINE BESTELLEN     ▼

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Get Started

CARING

  • garanties tot 100%
  • u betaald voor oplossingen niet voor tools
  • groeiplatform enkel betaalbaar bij slagen

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub