FAQ : antwoorden op de meest gestelde vragen.

Over website laten maken, groeiplatform… 

Hoe online projecten bestellen?

STAP 1: u wil bv. een website, klik dan in het menu bovenaan op SERVICES, zoek website in de afgebeelde projecten, klik op de afbeelding. U komt op hoofdpagina UX WEBSITE BOUWEN (dat kan ook via de menubalk bovenaan) – (zoekt u een project waarvoor geen link of afbeelding is, vraag dan een vrijblijvende offerte)

|

STAP 2: kies uw gepaste uitvoering op deze pagina met de groene knop “Ik kies…”, u kan dan bestellen door het e-formulier in te vullen, verzenden en klaar.

1) BETALING binnen de 7 dagen na uw bestelling via een overschrijving op onze rekening

2) bij sommige projecten kan u ook een AANBETALING doen i.p.v. het totaalbedrag indien dit aangeduid is op de project-pagina en de werken opstarten met een betaling van € 100 per project + btw (betaling binnen de 7 dagen). Het saldo is te voldoen bij oplevering.

STAP 3: vul de briefing in (of later) via de link BRIEFING (klik op knop), klik op verzenden en klaar. Zodra wij uw briefing hebben ontvangen starten de werken volledig. 

Bij groeiplatform, website- en webshop bouwen nemen wij contact op – en hoeft u geen briefing in te vullen.

Wat zijn de betalings-mogelijkheden?

De betalingstermijn van alle projecten:

  • vooruitbetaling totaalbedrag via overschrijving binnen de 7 dagen
  • of een aanbetaling van € 100 per project + btw (indien vermeld) en over te schrijven op onze bankrekening binnen de 7 dagen – het saldo te voldoen bij checkout-levering voor de definitieve levering
  • of maandelijkse facturen betaling op vervaldag (= dag van bestelling) 

Na bestelling, ontvangt u een digitale factuur, betaling binnen de 7 dagen via een overschrijving. 

 

Alle vermelde prijzen op de site zijn excl. btw.

Wanneer gebruik je een 1ste advies?

U zoekt een communicatie-project te implementeren voor een bepaald probleem. U bent nog niet helemaal zeker of dit een juiste oplossing is. U kan éénmaal gebruik maken van een 1ste advies, het is vrijblijvend en gratis. De pagina hiervoor vindt u hier. Vul het formulier in en klik op verzenden.

Hoe vraag ik een offerte aan?

U weet precies wat u wil (of toch bijna) maar er is geen project aan een vaste prijs beschikbaar. Dan kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul het formulier in en klik op verzenden.

U krijgt gemoedsrust.

Door uw project te monitoren. Geen mystificatie. We spelen geen verstoppertje. We zijn er als u ons nodig heeft. Via mail, telefoon (zelfs persoonlijk als het een complex project is – dan zijn we tijdelijk een 90% online-team) – weet u waar we ons in het proces bevinden en kunt u gerust zijn dat we op schema liggen. Als elke stap is voltooid, krijgt u een stand van zaken en inzage.

Wat zijn concepten?

Aan de hand van uw briefing maken we de eerste roughconcepten, dit is de eerste stap in het ontwerpproces. Dit geeft de eerste richting. Wanneer deze klaar zijn, vragen wij u om deze te bekijken en ons feedback te geven zodat we ze kunnen verfijnen naar een definitief ontwerp of concept. Als u een pakket kiest met meer concepten en meer revisies, ziet u meer mogelijkheden. Naargelang het project wordt door ons de efficiëntste manier gekozen om de ontwerpen voor te stellen en de concepten af te werken bv. voor een website zal dit heel anders zijn dan voor een logo-design project. De eindconcepten zijn klaar voor gebruik.

Hoe gaan we te werk met revisies?

We starten met u verschillende concepten te laten zien. We zenden u de eerste ontwerpen en vragen uw feedback en opmerkingen om ze te maken naar uw wensen. Gewoonlijk en naargelang het project, vragen onze kliënten de kleuren, het lettertype of layout te wijzigen, of een combinatie van het ene concept met onderdeel van het andere concept. Wat ook de revisie inhoudt, weinig of veel, we blijven reviseren binnen de mogelijkheden van het gekozen pakket tot uw ontwerp perfect is.

Bestaan uw website- en
e-commerce-pakketten uit coding?

Al onze pakketten zijn inclusing design en integratie. De website- en e-commerce pakketten zijn met hosting bij onze externe partner (de hosting prijs is niet inbegrepen). We gebruiken HTML5, JS, CMS. Alle pakketten worden ontworpen met de beste software. Wij zorgen ervoor dat u nadien de website zelf kan onderhouden als u dat wenst.

Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

Al de informatie tussen u en ons is absoluut veilig. Wij gebruiken alle standaard-internet-veiligheids protocols. Uw privacy is gegarandeerd, we delen geen informatie met derden, zie onze “privacy GDPR”-regels.

Heb ik garantie op goed werk?

Ja, u hebt 5 garanties specifiek voor elk project. Na meer dan 20 jaar ervaring in creative direction en art direction bij bedrijven en reclamebureaus en te werken met een uitgekozen team ontwerpers, hebben we wel al een paar dingen geleerd, namelijk: wat kliënten willen, wat werkt en wat niet werkt. U krijgt voor gelijk welk pakket altijd werk op topniveau (zie pagina garantie).

Wanneer krijgt u de eerste ontwerpen?

Na de correcte afhandeling van de bestelling kunnen de werken starten, volgens het project en afspraak krijgt u de eerste roughconcepten, online toegezonden. Daarna volgen op schema: de revisies en aflevering bestaande uit checkout-levering en finale aflevering (sample-files/codes) en binnen de deadline die is afgesproken.

In welke formaten ontvang ik mijn files?

De oplevering is idem als bij de traditionele dienstverlening maar zonder de nadelen ervan. Wij willen dat u het definitieve ontwerpconcept op alle manieren kan gebruiken, met alles wat u nodig hebt… Dit kan verschillen naargelang het project, bij een website ligt dit anders dan bij een verpakking.

– Raw Vector (EPS)

– PNG

– JPG

– TIF

– PDF

Indien u een ander formaat nodig hebt, vraag het ons. Bij elk project is er verwijzing naar “all in packed” of “ready!” m.a.w. ofwel tot en met assistentie volledige productie en fysieke oplevering ofwel direct te implementeren.

ready-logo van mayday-mayday-pub
mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub