Re-design uw huidige website naar UX/UI en maak het verschil.

Verhoog leads en verkoop door uw huidige website te vernieuwen. Re-design.

Maak er een sales tool van en onderneem met digitale kracht.

Het gaat zelfs zo ver: een website die niet voldoet aan de verwachtingen van bezoekers is als een vals gezongen liedje, de tegenstrijdigheid maakt mensen wantrouwig. Sterker nog, de meeste consumenten doen online onderzoek voor ze iets kopen.

 

Als je een verouderde website hebt, geef je een negatief signaal: een bedrijf dat is blijven hangen of geen interesse heeft in nieuwe klanten.

Je hoeft ook je klanten informeren op een manier zoals ze willen kopen. En, belangrijk, de info op je site moet kloppen, websites met verouderde informatie zijn voor klanten die iets zoeken één van de grootste ergernissen.

 

Als uw site niet optimaal mobile responsive is, jaag je niet alleen klanten weg ook krijg je strafpunten van Google.

 

Een design die niet meer strookt met uw bedrijfsbeeld, bezoekers die de weg niet vinden naar de juiste informatie of een website die te traag is – zijn allemaal factoren die uw digitale bezoeker wegjagen –  allemaal redenen waarom je huidige website minder goed werkt. 

ux/ui webdesign

10 jaar geleden had slechts een handjevol ondernemers een website.

Vandaag is dat ongeveer 65%. Maar slechts 1 op de 10 kmo’s gebruiken hun website echt zoals het moet. Hoe kon dit gebeuren? Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers de vaardigheden, de tijd of het geld niet hebben om een bedrijfswebsite te bouwen.

 

Maar verrassend genoeg zegt een aantal dat hun bedrijf geen website nodig heeft, omdat het niet nodig is in de branche, of omdat ze gebruik maken van social media. Door commodity-design – de business van “websites als online-visitekaartjes” – gevolg: “Ik heb een website – dus ik ben online” – is de houding. Als het zo makkelijk was, dan loont het echt de moeite niet.

Re-design uw huidige website naar UX/UI en maak het verschil.

UX of voluit User experience is het verschil tussen gebruikers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

 

DOM-elementen die interacties uitwisselen met server worden gehalveerd waardoor webpagina’s sneller worden gelezen en beschikbaar voor uw bezoekers.

Uw website vernieuwen?
Een constructieve oplossing.

Hoe aanpakken?

Kan uw domeinnaam blijven? We raden aan uw huidige domeinnaam te blijven gebruiken, niet alleen omwille van bekendheid maar vooral om uw ranking bij de zoekmachines te behouden.

 

De overgang. Is uw website dan een tijd niet beschikbaar? De overgang van oude naar nieuwe website gebeurt naadloos. U blijft altijd bereikbaar voor klanten en doelgroep.

 

Moet alle content opnieuw worden aangemaakt? Veel kan opgelost worden door beeldbewerking of rewriting om de upgrading optimaal te maken.

astip6a

Als je niet zeker bent, hoe kom je dan best te weten of uw site voldoet aan de basisnorm.

Differentiate and focus

Re-design uw huidige website naar UX/UI met deze formules.

Een top-level UX/UI-website

en voorsprong nemen op de anderen

De top-level marketing automation website.

Digitale kracht- en transformatie optimaal uitbouwen.

Heb je vragen?

Stel ze hier, u krijgt snel antwoord en vrijblijvend.

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub