Growth-
Driven-
Design

BRANDING.

Een huisstijl laten ontwerpen. Visual Identity.

Je laat een (permanente) indruk achter.

Stand out in the digital age
huisstijl laten maken en ontwerpen

© Zeichen, Marken und Signets – Callwey

Huisstijl, het logowoord, beeldmerk, logo met slogan, zegel... komt tot leven.

Branding is een belangrijk onderdeel. We richten ons op het visuele identiteitsgedeelte van branding. Sommige klanten komen naar ons met hun merkstijlgidsen al in de hand. Vooral startups, hebben echter geen duidelijke visuele richtlijnen. In andere gevallen kan een organisatie klaar zijn voor een frisse nieuwe look, omdat smaken en doelmarkten in de loop van de tijd veranderen. Om deze reden hebben we het eenvoudiger gevonden om branding apart in te huren om een samen-hangende merkidentiteit te creëren, waaronder:

  • logo of logo herontwerp
  • typografie
  • kleurenpalet
  • vorm, vorm, patroon, textuur en perifere beelden
  • data visualisatie
  • illustratie, pictogram en fotografische stijl
  • interactieve elementstyling

Uw huisstijl, uw merk is immers de bron van een belofte aan uw consument.

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep.

Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Wil u top-of-mind worden, dan kan u niet om branding heen.

Er is veel verwarring rond branding, er zijn meerdere definities, dus wat is het precies? Jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert en van de concurrentie onderscheiden.

Nu is het een beetje complexer, maar belangrijk in de wereld van marketing.

Een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt een bepaalde gedachte, het wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit. Een sterk merk is van onschatbare waarde naarmate de strijd om klanten intenser wordt van dag tot dag. Het is belangrijk om tijd te investeren in het onderzoeken, definiëren en bouwen van uw merk.

Streven naar eenvoud.

Als mensen zoeken we en identificeren we patronen, zo zijn we geprogrammeerd, vooral als het gaat om branding en is het normaal om te zoeken naar identificeerbare trends.

Er is al een aantal jaren een brede trend naar eenvoud in ontwerp en het vertoont geen tekenen van vertraging. In feite, omdat we meer van ons leven leven op apps en websites, lijkt het alleen maar te versnellen.

 

“Consumenten zijn nu gewend aan een vlakkere, schonere, overzichtelijke ontwerpesthetiek in de apps en sites die ze gebruiken,” zegt Alastair Holmes, associate creative director bij This Place . “Het is dus logisch dat bedrijven dit in hun algehele branding willen weerspiegelen.”

 

Voorbeelden zijn er genoeg. “Burberry keerde onlangs de stoute schoenen aan met een gewaagde stap in typografische eenvoud, de banden met het elegante grafische sieraad uit het verleden doorsnijden en een tijdloze, groteske benadering van zijn nieuwe identiteit aannemen”, zegt Lee Hoddy, creatieve partner bij Conran Design Group .

visual identity - branding

© Creative Bloq Future Publishing Limited

Zes van de 11 grootste grafische designtrends.

Tegelijkertijd is het onbetwistbaar dat er een aantal duidelijke logo-trends bestaan. En hoewel je hen niet onnadenkend zou moeten volgen, is het nog steeds nuttig om te weten wat ze zijn, ook al is het met het uitdrukkelijke doel ze te vermijden.

 

1. Vereenvoudiging

2. Responsieve logo’s

3. Authenticiteit

4. Duurzaam logo-ontwerp

5. Speels worden met mode-logo’s

6. Verlopen

start uw visual identity-PROJECT

stap 2
KIES UW PROJECT PAKKET

basic brand

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT BASIC is een pré-ontwerp
Basis branding als indicatie tot toepassing in projecten (toepassingen in rough-ontwerp): kleurgebruik onbeperkt, 2 rough-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork.

Indicatie:

 

U hebt al een logo maar het komt niet tot leven.

Het basic-project is eerder een toetsing naar de mogelijkheden van een branding-look. 

Voor goede start, kies je best het advanced-project, een basis branding of visual identity, de krijtlijnen voor bv. in een presentatiemap, naam en slogan-creatie, belettering van voertuigen, gevel, reclameborden.

Het advanced-project is visual identity toepassen voor een digitale omgeving – het beste uitgangspunt.

Advanced brand

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT BASIC ADVANCED
Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in GDD-design, kleurgebruik onbeperkt, 2 visual-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork.

Met creative direction, wat impliceert dat uw visual identity in style en trends in evolutie is.

Hoe bestellen?

Vul het e-formulier (hieronder) in en klik op verzenden en klaar.

 

stap 3
VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR

Ga hiervoor naar BRANDING-BRIEFING. Mag in trefwoorden, zonder zinsbouw – nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen.

E-formulier voor bestelling VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub