Voeg je header hier toe

Ready To Rule The Jungle

LOGO MMP 2A

De Marketing R.O.I.-norm:
resultaten of stop betalen...

...en slaag in uw hoogste marketingdoel.

organiweb1

ZO WINT U ZEKER EN ZONDER RISICO

EN ZWART OP WIT

R.O.I.-norm?
Wat is dat? en Waarom?

Het is eigenlijk simpel en ook niet meer dan normaal: “Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat” – dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dus een morele norm en juiste mindset als dienstverlener (inhoudelijk staat R.O.I. voor Return On Investment).

Het doel is "leidend" voorwerp.

Een website en webshop ontwikkelen in de juiste context geeft bedrijven juist dan een groot verkooppotentieel:

  • 1) uw investeringskost is snel terug naar nul 12 maanden backing en easy per maand betaalbaar, u hoeft dus niet te besparen op kwaliteit, kies voor de beste optie
  • 2) is de uitkomst niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen in uw hoogste marketingdoel) waardoor er resultaten komen die ook aanhouden.

PS: omdat we er met lijf en leden bij betrokken zijn vergt het soms (te)veel van ons, daarom kan het zijn dat de R.O.I.-norm voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar is. Check het hier.

priority norm1

Werk met experten
en betaal enkel voor resultaat.

De Marketing R.O.I.-norm is gratis.

Het is een commitment. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald is namelijk uw web-project en dit in 2 fasen ►

De R.O.I.-norm maakt uw investering zonder risico en het groeiplatform biedt u nog eens ongekende mogelijkheden:

  • alle marketingprojecten worden onbeperkt ontworpen
  • en als we niet 100% slagen is dit zolang gratis
  • logisch dat we als marketingbureau dan ook continu in de weer zijn om die marketingdoelen te halen…
  • en nadien “Ready to Rule The Jungle”

 

Een website is een hoeksteen geworden voor bedrijven.

Al of niet meedoen in de digitale wereld is geen overweging meer, interactief zijn wel. Surfers zijn verwend en haken af bij het minste, één voorbeeld: studies wijzen uit dat tot 89% van de bezoekers niet meer terugkomen als uw website of webshop stroef loopt zoals in navigatie.

Je website of webshop, je poort naar een groeiend klantenbestand.

Website-webshop ontwikkelen of vernieuwen met de R.O.I.-norm is zeker handelen:
u betaald per maand, resultaten niet goed dan stop betalen - en dan begint het pas...

► Fase 1:

we monitoren en meten tijdens fase 1* (bouw + korte lanceringsperiode) de DBH-Coëfficiënten / LTW-quotiënten van uw website of webshop die garant staan voor een effectieve werking – de uitkomst, uw investering moet gelijk zijn aan nul of terugverdiend, door het bouwen en rendement te halen of leads, acquisitie, omzetgroei: dus resultaten

► Fase 2:

zijn na fase 1*² die resultaten niet zoals verwacht, dan onderbreken we de resterende maandaflossingen tot dit rendement (fase 1) bereikt is én wordt er tegelijkertijd overgeschakeld naar fase 2*³: het groeiplatform (enkel betaalbaar als het slaagt op lange termijn) dat verder gaat dan het doel van uw web-project, n.l.: uw hoogste marketingdoel halen.

Hoe werkt het?

Start and Succeed:

Na ongeveer een maand hebt u uw nieuwe of vernieuwde website of webshop operationeel online, die jarenlang optimaal zal functioneren. Maar we houden niet van zomaar te leveren en daarmee is de kous af. Uw web-project moet niet alleen zo snel mogelijk rendement geven maar ook tot op lange termijn, daar draait het tenslotte om – en daar gaan we ver in:

► 1

Uw website of webshop is “State of the Art”-ontwikkeling klaar in ongeveer 1 maand.

► 2

Daarna is uw site/shop operationeel op het internet én wij volgen en testen in deze lanceringsperiode uw site of shop nauwgezet in standby-monitoring! en grijpen in waar nodig – dit geeft een basis voor optimaal resultaat op korte en halflange termijn.

► 3

Niet snel genoeg resultaten dan stop betalen van maandbedrag (onderbreking tot dit rendement bereikt is) – uw website/webshop blijven we volgen in full monitoring!! en gaan we ook tegelijkertijd en direct naar het 4e stadium: het groeiplatform.

► 4

Het groeiplatform start, een onbeperkte ontwikkeling van al uw marketing (en zolang gratis tot 99% slagen van uw hoogste marketingdoel, het is enkel betaalbaar bij 100% slagen), u wint nu zeker door een optimaal werkend web-project en door de ontwikkeling van uw hoogste marketingdoel, een concept die uw onderneming definitief op de kaart zet en kan mee-evolueren met de tijdsgeest.

(niet mogelijk bij basic website en webshop start (enkel fase 1 R.O.I.-norm mogelijk)

F10 4abR

Zo wint u zeker en zonder risico.

Hoe begin je? Laat uw website of webshop bouwen of vernieuwen met de R.O.I.-norm, indien beschikbaar kan u onderaan gratis inschrijven (klik hier). Kies tijdens de 48 uur reservatie, één van de 3 website- of webshopformules.

►►

Niet genoeg resultaten, dan stop betalen én start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen).

►►►

U wint zeker en zonder risico en nadien “Ready to Rule The Jungle”.

Ready to Rule The Jungle?

jungle5
slogan mayday-mayday-pub marketing-graphic design-branding-web design

A Website with a View.

De R.O.I.-norm is toepasbaar op:

Deze website- en webshop-formules zijn ontworpen door web-designers en developers en worden op maat gebouwd en opgevolgd door communicatie-specialisten in marketing, seo en branding. Het fundament van deze website- en webshop-formules is zeer effectief en kunnen ingezet worden in de Marketing R.O.I.-norm én het groeiplatform.

Website-formules: basic, pro-ux/ui en webshop-formules: start en 35 en 50 functies zijn 20 tot 24 maanden getest met de marketing-norm en het groeiplatform, daarom deze garanties.

AWS1a 6 E150

BASIC WEBSITE

(groeiplatform niet mogelijk – alleen r.o.i.-norm fase 1)

AWS1 8

BUSINESS PRO WEBSITE UX

basA uxui 1

BUSINESS PRO WEBSITE UX/UI
MARKETING AUTOMATION

ccw1

WEBSHOP START

(groeiplatform niet mogelijk – alleen r.o.i.-norm fase 1)

ccw2

UX WEBSHOP
35 FUNCTIES

ccw3 725

UX/UI WEBSHOP
50 FUNCTIES

De effectiviteit van de R.O.I.-norm en het groeiplatform is in relatie met de digitale mogelijkheden van website en webshop:

  • Basic website en Webshop start: alleen R.O.I.-norm Fase 1 op 50% van Pro, groeiplatform niet mogelijk
  • Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: volledige R.O.I.-norm, groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: volledige R.O.I.-norm, groeiplatform 100/100 doelstelling of keuze van uw eigen main- of hoogste marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

(de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd)

Lijn2

Ik kies voor de Marketing R.O.I.-norm
en win zonder risico.

Ik schrijf mij gratis en vrijblijvend in.

De R.O.I.-norm wordt 48 uur voor u gereserveerd en na bestelling automatisch aan uw gekozen website- of webshop-formule gekoppeld – en ik win zonder risico.

INSCHRIJVING R.O.I.-NORM

DE MARKETING R.O.I.-NORM:

is beschikbaar

PS: de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan plots voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn – de reservatie is beperkt tot 48 uur om zoveel mogelijk bedrijven deze kans te bieden is.

NB: ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd

Hoe begin je via de R.O.I.-norm? Laat uw website of webshop bouwen of vernieuwen,

kies één van de 3 website-formules

of 3 webshop-formules,

verzenden en klaar.

Niet genoeg resultaten, dan stop betalen en start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen).

U wint zeker en zonder risico en nadien “Ready to Rule The Jungle”.

* werking hoog quotiënt = marketing-plannen hoog slaag-frequentie bij toepassing advisering in deze van content en normale basis promotie  / *² cijfers 2019-2020 (succes bij 67,4%) en DM-Trends Rapport onder 6700 bedrijven van één-persoons- tot middelgrote bedrijven (Econsultancy). PS: Report update 2021 = “The events of 2020 have accelerated this method.” / *³ groeiplatform = sluitend effectief in doelstelling, hoge slaag-index, enkel betaalbaar bij slagen / cijfers Factkeeper 1500 bedrijven vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)

Interesting? Share it.

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding

creative direction

voor ondernemers en kmo’s


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub