Voeg je header hier toe

READY TO RULE THE JUNGLE

LOGO MMP 2A

De R.O.I.-norm =
resultaten of stop betalen...

...en slaag in uw ultiem marketingdoel.

organiweb1

ZO WINT U ZEKER EN ZONDER RISICO

ZWART OP WIT

R.O.I.-norm?
Wat is dat? en Waarom?

“Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat” – dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dus een morele norm (inhoudelijk staat R.O.I. voor Return On Investment).

 

Maar… ja, er is een maar, de R.O.I.-norm is beperkt beschikbaar – het vergt soms (te)veel van ons, het intekenen op de R.O.I.-norm kan dan voor onbepaalde tijd niet meer.

Het doel is "leidend" voorwerp.

Een website en webshop ontwikkelen in de juiste context geeft bedrijven juist dan een groot verkooppotentieel:

  • 1) uw investeringskost is snel nul door resultaten en hoeft u niet te besparen op kwaliteit en kiezen voor de beste optie
  • 2) de maandaflossing stopt, zijn de resultaten: als omzet (leads) of benchmark-rendement toch niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform waardoor er resultaten komen die ook aanhouden.
 
Hoe werkt mayday-mayday-pub in webdesign en marketing?

Werk met experten
en betaal enkel voor resultaat.

De Marketing R.O.I.-norm is gratis.

Het is een commitment. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald is: uw web-project en dit in 2 fasen ►

 

Uw web-project is belangrijk. Een website is een hoeksteen geworden voor bedrijven. Al of niet meedoen in de digitale wereld is geen overweging meer, interactief zijn wel. Surfers zijn verwend en haken af bij het minste, één voorbeeld: studies wijzen uit dat tot 89% van de bezoekers niet meer terugkomen als uw website of webshop stroef loopt zoals in navigatie.

 

Je website of webshop staat immers gelijk met je eigen professionalisme, je poort naar een groeiend klantenbestand.

 

De kostprijs = uw maximale investering is 4 maanden of minder en dan naar winst.

► Fase 1: 

we monitoren tijdens fase 1* en meten na de periode van 4 maand-betalingen de DBH-Coëfficiënten*/*² en LTW-quotiënten van uw website of webshop die garant staan voor het rendement – uw investering moet gelijk zijn aan nul door die resultaten. 

► Fase 2:

is het resultaat of rendement niet zoals verwacht en alle ingrediënten* waren aanwezig, dan onderbreken we de resterende maand-aflossingen tot dit rendement (fase 1) bereikt is én wordt er overgeschakeld naar fase 2*³: het groeiplatform (enkel betaalbaar als het slaagt op lange termijn) dat verder gaat dan het doel van uw web-project, n.l.: het ultieme bedrijfsmarketingdoel halen.

Hoe werkt het?

Start and Succeed:

Je bent hierdoor zeker van uw investering. Na een maand hebt u een nieuwe operationele website of webshop, die jarenlang optimaal zal functioneren. Maar we houden niet van leveren en daarmee is de kous af. Wij willen dat uw webconcept zo snel mogelijk rendement geeft tot op lange termijn, daar draait het tenslotte om – en daar gaan we ver in:

► 1

Uw website of webshop is klaar in ongeveer 1 maand.

► 2

Daarna is uw site/shop operationeel op het internet én volgen we 3 maand nauwgezet in standby-monitoring! en grijpen in waar nodig voor optimaal resultaat.

► 3

Niet snel genoeg resultaten dan stopt betalen van maandbedrag (onderbreking tot dit rendement bereikt is) – en uw website/webshop blijven we volgen in full monitoring!! en gaan tegelijkertijd naar het 4e stadium.

► 4

Het groeiplatform*/*³ start, een onbeperkte ontwikkeling van al uw marketing en gratis (tot 99,99% slagen van uw marketingdoel, het is enkel betaalbaar bij 100% slagen), u wint nu zeker door een optimaal werkend webproject en door de ontwikkeling van uw ultieme marketingdoel, een congruent marketing-concept die uw onderneming definitief op de kaart zet en kan mee-evolueren met de tijdsgeest.

(niet mogelijk bij basic website en webshop start (enkel fase 1 R.O.I.-norm mogelijk)

Zo wint u zeker en zonder risico.

Ready to Rule
The Jungle?

jungle3
logo mayday-mayday-pub

Websites with a View.

Deze website- en webshop-formules zijn ontworpen en worden door web-developers op maat gebouwd en opgevolgd door communicatie-specialisten in marketing, seo en branding: het bevat alle noodzakelijke ingrediënten, technisch kader en snelheid, is flexibel in toepassing om op maat voor de specifieke noden van uw onderneming gebouwd te worden. Het fundament van de website- en webshop-formules is zeer effectief en kunnen daardoor 

ingezet worden in de Marketing R.O.I.-norm én het groeiplatform, de State-of-the-Art marketing-toepassing.

Alle website- formules, basic-pro-ux/ui en webshop-formules, start en 35 en 50 functies zijn 20 tot 24 maanden getest op basis van internationale resultaat-benchmarks én in de praktijk met de marketing-norm en het groeiplatform, daarom durven wij deze garanties hanteren.

De R.O.I.-norm is toepasbaar op:

slogan mayday-mayday-pub marketing-graphic design-branding-web design

De effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de mogelijkheden van het digitale kanaal m.n. website en webshop: start met UX-versies:

  • – Basic website en Webshop start: groeiplatform niet mogelijk (alleen r.o.i.-norm fase 1)
  • – Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • – Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling
AWS1a 6 E150

BASIC WEBSITE

(groeiplatform niet mogelijk – alleen r.o.i.-norm fase 1)

AWS1 8

BUSINESS PRO WEBSITE UX

basA uxui 1

BUSINESS PRO WEBSITE UX/UI
MARKETING AUTOMATION

ccw1

WEBSHOP START

(groeiplatform niet mogelijk – alleen r.o.i.-norm fase 1)

ccw2

UX WEBSHOP
35 FUNCTIES

ccw3 725

UX/UI WEBSHOP
50 FUNCTIES

Lijn2

Ik kies voor de Marketing R.O.I.-norm
en win zonder risico.

Ik schrijf me gratis en vrijblijvend in.

De R.O.I.-norm is 48 uur voor u gereserveerd en wordt na bestelling automatisch aan uw gekozen website- of webshop-formule gekoppeld.

INSCHRIJVING R.O.I.-NORM

onoff1

R.O.I.-NORMEN BESCHIKBAAR:

Nog over 3 (bijna laatste kans) van 11

PS: de verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt en anderzijds om zo veel mogelijk klanten deze kans te bieden, zijn we genoodzaakt het aanbod beperkt te houden, hierdoor is de geldigheidsduur beperkt tot 48 uur – de beschikbaarheid tot inschrijven op de R.O.I.-norm wordt in die zin en tijdspanne telkens geëvalueerd, hierdoor kan de R.O.I.-norm plots voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, dit wordt dan direct en duidelijk vermeld – dank voor uw begrip.

* werking hoog DBH-Coëfficiënt = marketing-plannen hoog slaag-frequentie bij toepassing advisering in deze van content en normale basis promotie  / *² cijfers 2019-2020 (succes bij 67,4%) en DM-Trends Rapport onder 6700 bedrijven van één-persoons- tot middelgrote bedrijven (Econsultancy). PS: Report update 2021 = “The events of 2020 have accelerated this method.” / *³ groeiplatform = sluitend effectief in doelstelling, hoge slaag-index, enkel betaalbaar bij slagen / cijfers Factkeeper 1500 bedrijven vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)

Interesting? Share it.

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

creative direction 

voor ondernemers en kmo’s


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub