Voeg je header hier toe

Let's Create Something Great Together.

De R.O.I.-norm =
resultaten of stop betalen...

...en slaag in uw ultiem marketingdoel.

organiweb1

ZWART OP WIT

R.O.I.-norm?
Wat is dat?

“Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat” – dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dus een morele norm (inhoudelijk staat R.O.I. voor Return On Investment).

 

De R.O.I.-norm:
het doel is "leidend" voorwerp.

Een website en webshop ontwikkelen in de juiste context geeft bedrijven juist dan een groot verkooppotentieel:

  • 1) uw kost is snel nul door resultaten, hierdoor hoeft u niet te besparen op kwaliteit en kan u direct kiezen voor de beste optie
  • 2) “Wat als…?”-vragen… overbodig, zijn de resultaten toch niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform waardoor er resultaten komen die ook aanhouden.
 

Werk met experten
en betaal enkel voor resultaat.

Hoe werkt mayday-mayday-pub in webdesign en marketing?

De R.O.I.-norm is gratis.

Het is een commitment. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald is: uw web-project en dit in 2 fasen ►

Uw web-project is belangrijk. Een website is een hoeksteen geworden voor bedrijven. Al of niet meedoen in de digitale wereld is geen overweging meer, interactief zijn wel. Surfers zijn verwend en haken af bij het minste, één voorbeeld: studies wijzen uit dat tot 89% van de bezoekers niet meer terugkomen als uw website of webshop stroef loopt zoals in navigatie.

Je website of webshop staat immers gelijk met je eigen professionalisme, je poort naar een groeiend klantenbestand.

 

Resultaten of stop betalen.

De kostprijs = maximale investering is 4 maanden en dan naar € 0,00.

► Fase 1: 

we meten tijdens fase 1* en na een kwart maandbetalingen de DBH-Coëfficiënten*² van uw website of webshop en het rendement – uw investering moet gelijk zijn aan nul.

 

► Fase 2:

is het resultaat niet zoals verwacht en alle ingrediënten waren aanwezig, dan onderbreken we de resterende maandaflossingen tot dit rendement (fase 1) bereikt is én wordt er overgeschakeld naar fase 2*³: het groeiplatform (enkel betaalbaar is als het slaagt) dat verder gaat dan het doel van uw web-project, n.l.: het ultieme bedrijfsmarketingdoel halen.

Hoe werkt het?

Start and Succeed:

Je bent hierdoor zeker van uw investering. Na een maand hebt u een nieuwe operationele website of webshop, die jarenlang optimaal zal functioneren. Maar we houden niet van leveren en daarmee is de kous af. Wij willen dat uw webconcept zo snel mogelijk resultaten geeft, daar draait het tenslotte om – en daar gaan we ver in:

► 1

Uw basic of UX/UI website/webshop is klaar in ongeveer 1 maand.

► 2

Daarna is uw site/shop operationeel op het internet én volgen we 3 maand nauwgezet in standby-monitoring! en grijpen in waar nodig voor optimaal resultaat.

► 3

Niet snel genoeg resultaten dan stopt betalen van maandbedrag (onderbreking tot dit  rendement bereikt is) – en uw website/webshop blijven we volgen in full monitoring!! en gaan tegelijkertijd naar het 4e stadium.

► 4

Het groeiplatform start, een onbeperkte ontwikkeling van al uw marketing en gratis* (* tot 99,99% slagen van uw marketingdoel, het is enkel betaalbaar bij 100% bij slagen), u wint nu zeker door een optimaal werkend webproject en door de ontwikkeling van uw ultieme marketingdoel, een congruent marketing-concept die uw onderneming definitief op de kaart zet en kan mee-evolueren met de tijdsgeest.

Zo wint u zeker en zonder risico.

WAT KOMT

_ De R.O.I.-projecten.

__ Reserveer vrijblijvend Inschrijvingsformulier 

De R.O.I.-norm is toepasbaar op:

slogan mayday-mayday-pub marketing-graphic design-branding-web design

De effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de mogelijkheden van het digitale kanaal m.n. website en webshop, het is aan te raden om te starten met UX-versies:

  • – Basic website en Webshop start: groeiplatform 40/100 doelstelling
  • – Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • – Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

BASIC WEBSITE

BUSINESS PRO WEBSITE UX

BUSINESS PRO WEBSITE UX/UI
MARKETING AUTOMATION

WEBSHOP START

UX WEBSHOP
35 FUNCTIES

UX/UI WEBSHOP
50 FUNCTIES

Lijn2

"Alle hens aan dek."

(…voor ons.)

Schrijf gratis en vrijblijvend in:

de R.O.I.-norm is nu 48 uur voor u gereserveerd en wordt nadien aan uw web-project gekoppeld, ondertussen kan u rustig uw website- of webshop-formule kiezen.

INSCHRIJVING R.O.I.-NORM

onoff1

BESCHIKBAAR

PS: de verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt en anderzijds om zo veel mogelijk klanten deze kans te bieden, zijn we genoodzaakt het aanbod beperkt te houden, hierdoor is de geldigheidsduur beperkt tot 48 uur – de beschikbaarheid tot inschrijven op de R.O.I.-norm wordt in die zin en tijdspanne telkens geëvalueerd, hierdoor kan de R.O.I.-norm plots voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, dit wordt dan direct en duidelijk vermeld – dank voor uw begrip.

* werking hoog DBH-Coëfficiënt = marketing-plannen hoog slaag-frequentie bij toepassing advisering in deze van content en normale basis promotie  / *² cijfers 2019-2020 (succes bij 67,4%) en DM-Trends Rapport onder 6700 bedrijven van één-persoons- tot middelgrote bedrijven (Econsultancy). PS: Report update 2021 = “The events of 2020 have accelerated this method.” / *³ groeiplatform = sluitend effectief in doelstelling, zeer hoge slaag-index / cijfers Factkeeper 1500 bedrijven vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)

Interesting? Share it.

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

| web-development | webdesign | marketing | graphic design | branding | creative direction |

ONLINE-TEAM VOOR

ONDERNEMERS EN KMO’S 

Prijzen excl. BTW
Zie Algemene Voorwaarden + voor | Herroepings-voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap | Copyright © | zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub© achtergrond logo mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Zoek je iets anders?

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

mayday-mayday-pub.be en

mayday-pub.be zijn officiële sites van mayday-mayday-pub

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub

KOPETIEwp6