Voeg je header hier toe

Ready To Rule The Jungle

Doing Business in a Connected World.

De Marketing R.O.I.-norm:
resultaten of stop betalen...

...en slaag in uw hoogste marketingdoel.

R.O.I.-normen zijn beperkt in aanbod – schrijf gratis in

organiweb1

ZO WINT U ZEKER EN ZONDER RISICO

ZWART OP WIT

R.O.I.-norm?
Wat is dat? en Waarom?

Het is eigenlijk simpel en ook niet meer dan normaal: “Als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat” – dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dus een morele norm en juiste mindset als dienstverlener (inhoudelijk staat R.O.I. voor Return On Investment).

Het doel is "leidend" voorwerp.

Het vertrekpunt om uw marketing te ontgrendelen begint hier, een website ontwikkelen in de juiste context geeft bedrijven een groot verkooppotentieel:

  • 1) uw investeringskost is snel terug naar nul 12 maanden backing en per maand betaalbaar, u hoeft dus niet te besparen op kwaliteit, kies voor de beste optie
  • 2) is de uitkomst niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen in uw hoogste marketingdoel) waardoor er resultaten komen die ook aanhouden.

De Marketing R.O.I.-norm is gratis.

De R.O.I.-norm maakt uw investering zonder risico en het groeiplatform biedt u nog eens ongekende mogelijkheden:

  • alle marketingprojecten worden onbeperkt ontworpen
  • en als we niet 100% slagen is dit zolang gratis

 

Beschikbare L.E. R.O.I.-normen (Low Edition) voor basic website
0-100 90%
Beschikbare S.E. R.O.I.-normen (Solid Edition) voor UX pro website
0-100 25%
Beschikbare F.E. R.O.I.-normen (Full Edition) voor UX/UI top website
0-100 20%

(de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd)

Website ontwikkelen of vernieuwen met de R.O.I.-norm is zeker handelen:
u betaald per maand, niet genoeg resultaten dan stop betalen - en dan begint het pas...

Het is een commitment. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald  en dit in 2 fasen:

► Fase 1:

we monitoren tijdens fase 1 (bouw + korte lanceringsperiode) de DBH-Coëfficiënten / LTW-quotiënten van uw website of webshop die garant staan voor een effectieve werking – de uitkomst, uw investering moet gelijk zijn aan nul of terugverdiend zijn door het bouwen, marketing-rendementen of omzet-resultaten.

► Fase 2:

zijn na fase 1, die resultaten niet zoals verwacht, dan onderbreken we de resterende maandaflossingen tot dit rendement (fase 1) bereikt is én wordt er tegelijkertijd overgeschakeld naar fase 2: het groeiplatform (enkel betaalbaar als het slaagt op lange termijn) dat verder gaat dan het doel van uw web-project, n.l.: uw hoogste marketingdoel halen.

Doing Business in a Connected World.

Hoe werkt het?

Start and Succeed:

Na ongeveer een maand is uw nieuwe of vernieuwde website operationeel online, die door de opzet jarenlang optimaal zal functioneren. Maar we houden niet van zomaar te leveren en daarmee is de kous af. Uw web-project moet niet alleen zo snel mogelijk rendement geven maar ook tot op lange termijn, daar draait het tenslotte om – en daar gaan we ver in:

► 1

Uw website of webshop in “State of the Art”-ontwikkeling klaar in ongeveer 1 maand.

► 2

Uw site/shop is nu operationeel en op het internet, tijdens deze lanceringsperiode volgen we uw site of shop nauwgezet in standby-monitoring en grijpen in waar nodig – dit geeft een basis voor optimaal resultaat op korte en halflange termijn.

► 3

Niet snel genoeg resultaten dan stop betalen van maandbedrag  – uw website/webshop blijven we volgen in full monitoring en gaan we ook tegelijkertijd en direct naar het 4e stadium: het groeiplatform.

► 4

Het groeiplatform start, een onbeperkte ontwikkeling van al uw marketing (en zolang gratis tot 99% slagen van uw hoogste marketingdoel, het is enkel betaalbaar bij 100% slagen), u wint nu zeker door een optimaal werkend web-project en door de ontwikkeling van uw hoogste marketingdoel, een concept dat mee-evolueert met uw onderneming.

Zo wint u zeker en zonder risico.

Ready to Rule
The Jungle?

jungle7transp
slogan mayday-mayday-pub marketing-graphic design-branding-web design

A Website with a View.

De R.O.I.-norm is toepasbaar op:

Deze website- en webshop-formules zijn ontworpen door web-designers en developers en worden voor u op maat gebouwd en opgevolgd door specialisten in marketing, seo en branding. Het fundament van deze website- en webshop-formules is zeer effectief en kunnen daarom ingezet worden in de Marketing R.O.I.-norm én het groeiplatform.

Website-formules: basic, pro-ux/ui en webshop-formules: start en 35 en 50 functies zijn tot 24 maanden getest met de marketing-norm en het groeiplatform, daarom deze garanties.

Vaste prijs-toelichting: vaste vooraf bekende prijzen bieden klanten de beste en effectiefste service. De waardebepaling is zeer hoog t.o.v. een standaardofferte, zeker als het gekoppeld is aan analyse en verantwoordelijke ondersteuning. Het is een bundeling van 7 prijsmodellen en wordt het meeste gebruikt op expert-niveau.

AWS1a 6 E150

BASIC WEBSITE

AWS1 8

BUSINESS PRO WEBSITE UX

basA uxui 1

BUSINESS PRO WEBSITE UX/UI
MARKETING AUTOMATION

ccw1

WEBSHOP START

ccw2

UX WEBSHOP
35 FUNCTIES

ccw3 725

UX/UI WEBSHOP
50 FUNCTIES


webshop-elementen enkel via website

De effectiviteit van de R.O.I.-norm en het groeiplatform is in relatie met de digitale mogelijkheden van website en webshop:

  • Basic website en element Webshop start: alleen L.E. R.O.I.-norm Fase 1 op 50% van Pro, groeiplatform niet mogelijk
  • Business Pro website UX en element Webshop UX 35 functies: S.E. R.O.I.-norm fase 1 + 2, groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • Website UX/UI marketing automation en element Webshop UX/UI 50 functies: volledige F.E. R.O.I.-norm fase 1 + 2, groeiplatform 100/100 doelstelling of keuze van uw eigen main- of hoogste marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

(de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd)

Hoe begin je via de R.O.I.-norm? Laat uw website bouwen of vernieuwen: 1) schrijf u in voor de R.O.I.-norm, 2) kies binnen de 48 uur één van de 3 website-formules, verzenden en klaar.

Lijn2

Niet genoeg resultaten, dan stop betalen en start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen).

U wint zeker en zonder risico en basis voor “Ready to Rule The Jungle”.

Ik kies voor de Marketing R.O.I.-norm
en win zonder risico.

Ik schrijf mij gratis en vrijblijvend in.

De R.O.I.-norm wordt 48 uur voor u gereserveerd en na bestelling automatisch aan uw gekozen website- en/of met element webshop-formule gekoppeld – en win zonder risico.

INSCHRIJVING R.O.I.-NORM

PS: DE MARKETING R.O.I.-NORM, de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn – de reservatie is beperkt tot 48 uur om zoveel mogelijk bedrijven deze kans te bieden is.

NB: ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd

Interesting? Share it.

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding

creative direction

voor ondernemers en kmo’s


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub