De norm om resultaten te halen.

KOPETIEWP1b

De ROI-norm = website en webshop resultaten of stop betalen.

Een website en webshop laten maken in de juiste context = succes volgt
bij 2 op 3 bedrijven. ROI-norm is uw extra zekerheid.

Het doel is "leidend" voorwerp.

Website design. Stel, u laat een website of webshop maken en “Wat als…?”-vragen blijven u beroeren of u denkt eraan op te starten met Basic dat financieel comfortabeler is, maar strategisch gezien niet de beste optie. BEP-ROI-ROAS, kortweg ROI is hier de oplossing:

 • 1) uw kost is snel nul door resultaten, hierdoor hoeft u niet te opteren voor Basic en een zwakkere start en “Wat als…?”-vragen zijn niet meer aan de orde
 • 2) zijn de resultaten toch niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform waardoor er zeker resultaten komen die ook meer aanhouden.
home6mbep2

BEP-ROI-ROAS...!?

“Mensen gebruiken soms technisch klinkende termen.” Ook wij. Maar als we dan vragen: “Wat is dat in mensentaal?” Dan is het ineens logisch… : “als u ’s nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat” – dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dat is BEP-ROI-ROAS, een mindset een norm.

priority2G 6090120365 bep

1. Kiest u voor een sluitende oplossing?
2. Wilt u in alle comfort resultaten halen en houden?

Hebt u 2-keer Ja! Dan is ROI zéker iets voor u.

Al of niet meedoen in de digitale wereld is geen overweging meer...

Interactief zijn wel, en meer… Surfers zijn verwend en haken af bij het minste bijv. 89% van de bezoekers komen niet meer terug als uw website of webshop stroef loopt zoals in navigatie of een trage laadtijd…. De tijd om eventjes websites in mekaar te steken, die louter een mooi visitekaartje zijn, is definitief voorbij.

Je website of webshop staat gelijk met je eigen professionalisme – dat is het beeld dat je uitstraalt, je poort naar een groeiend klantenbestand.

 

Een website is een hoeksteen geworden voor bedrijven.

Reden te meer om deze norm toe te passen. Voor alle duidelijkheid: uw web-project gaat evengoed werken zonder de ROI-norm, maar nu kan iedereen opstarten in de hoogste versnelling, het is financieel makkelijker. Zoniet wordt de maandelijkse betaling opgeschort tot het doel behaald is en start het groeiplatform dat enkel betaalbaar is als het werkt – anders gezegd als uw main-marketingdoel bereikt is.

ROI is gratis.

Het is een commitment die we onszelf opleggen. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald is: uw web-project. Dit strookt met ons basisprincipe: geen gemiddelde concepten opleveren maar “alle hens aan dek” – “mayday-mayday”. “Klanten betalen ons niet voor tools, ze betalen voor oplossingen.”

slogan mayday-mayday-pub marketing-graphic design-branding-web design
astip6a

Site/shop-kostprijs:
maximum 4 maanden en dan naar nul.

Het gaat heel eenvoudig: het break-even-punt of B.E.P., het punt waarop er geen winst of verlies wordt gemaakt is fase 1*: we meten of de kost na 4 maandbetalingen van uw website of webshop zijn ingelost door de opbrengsten m.a.w. uw kost is dan gelijk aan nul. Is dit niet het geval en alle ingrediënten waren aanwezig dan onderbreken we die resterende maandaflossingen tot het B.E.P. bereikt is én wordt direct overgeschakeld naar fase 2*³: het groeiplatform dat veel verder gaat dan enkel het doel van uw webproject nl.: landen waar je uiteindelijk wil landen.

america analysis business 926987a

Return On Investment (R.O.I.) geeft het rendement op de investering aan. Op het moment dat je bezig bent met online marketing en je betaalde kanalen inzet, is rendement uit je euro belangrijk. Daar wordt de ROAS voor gebruikt. ROAS staat voor Return On Advertising Spend. De ROAS is een getal (of percentage) dat aangeeft wat een investering oplevert.

 • Een voorbeeld: voor die periode was je kost € 1600 en de opbrengst die je daarmee hebt gerealiseerd is € 4350. De ROAS is dan: Opbrengst / Kosten à € 4350 / € 1600 = € 2,72 per één geïnvesteerde euro.
 • In bovenstaand voorbeeld levert iedere geïnvesteerde euro € 2,72 op. Je kunt de ROAS ook in een percentage uitdrukken. De formule die je dan gebruikt is: Opbrengst / Kosten * 100 à € 4350 / € 1600 * 100 = 272% return-on-investment of R.O.I.
Let5

De ROI-norm is toepasbaar op:

BASIC WEBSITE

BUSINESS PRO WEBSITE UX

BUSINESS PRO WEBSITE UX/UI
MARKETING AUTOMATION

WEBSHOP START

WEBSHOP 35 FUNCTIES

WEBSHOP 50 FUNCTIES

home6mbep2

Hoe werkt het?

ROI werkt in 2 fasen.

Helder en eenvoudig. Het break-even-punt van R.O.I. is het punt waarop er geen winst of verlies wordt gemaakt.

 • Fase 1*: bij ROI meten we of de kost nà 4 maandbetalingen van uw website of webshop zijn ingelost door uw opbrengsten (de schaal spreken we vooraf af).
 • Fase 2*³: is dit niet het geval, dan onderbreken we de maandaflossingen tot het B.E.P. bereikt is én wordt er overgeschakeld naar het groeiplatform.
 • Uw maximale operationele investering zonder winst of verlies bedraagt dan nooit meer dan 4 maandaflossingen. 

ZO WINT U COMFORTABEL en zonder risico.

a9a 4
Lijn2

"Alle hens aan dek."

Schrijf vrijblijvend in en deze ‘challenge’ is voor u gereserveerd (beperkt aanbod, 3-daags bepaald), ondertussen kan u rustig uw website- of webshop-formule kiezen (inschrijving 1 week geldig).

* werking hoog DBH-Coëfficiënt = marketing-plannen hoog slaag-frequentie bij toepassing advisering in deze van content en normale basis promotie  / *² cijfers 2019-2020 (succes bij 67,4%) en DM-Trends Rapport onder 6700 bedrijven van één-persoons- tot middelgrote bedrijven (Econsultancy). PS: Report update 2021 = “The events of 2020 have accelerated this method.” / *³ groeiplatform = sluitend effectief in doelstelling, slaag-index 85,6% en cijfers Factkeeper 1500 bedrijven vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development  webdesign  marketing  graphic design  branding  creative direction

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

Prijzen excl. BTW
Zie Algemene Voorwaarden + voor | Herroepings-voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap | Copyright © | zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub© achtergrond logo mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Get Started

NEW

 • services in marketing
 • digital-easy van webdesign tot vernieuwen en UX
 • 12-maanden backing

Get Started

EASY

 • in bestelling
 • in starten
 • alles online
 • 1ste advies free

ONLINE BESTELLEN     ▼

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Get Started

CARING

 • garanties tot 100%
 • u betaald voor oplossingen niet voor tools
 • groeiplatform enkel betaalbaar bij slagen

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub

mayday-mayday-pub.be en mayday-pub.be zijn beide officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB