Worst-case-scenario webshops

america analysis business 926987b
mayday12d

Wat is de worst-case-scenario van deze webshops?

Kies ondermeer voor de digitale aanpak. Dan volgt succes dynamischer. Dat is reeds de belangrijkste reden en ook de reden waarom uw webshop gaat opbrengen. Die digitale waarden willen we integreren, hiermee zet u de eerste stap in ondernemen met de digitale kracht.

 

Een beknopt overzicht
op één pagina en de 5 belangrijkste punten belicht.

worstcasescenario

a)

resultaten onder de ratiomarge geven reeds een verbetering ►

b)

naast het belang meer online back-up wordt hier de stap gezet naar ‘De Digitale Kracht.”

c)

Hebt u een al een webshop, sommige zijn wel degelijk goed te hernieuwen, de overgang is naadloos op uw domeinnaam zonder enige onderbreking ►

d)

Een dienst na verkoop? Samengevat in cijfers. Ja, naast support zijn er 12 maanden lang interventies ►

1

De stap in ondernemen met ‘de digitale kracht’ een basis die werkt en groeit in de tijd, een transformatie met interactie en je meer onderscheid in het digitale landschap, vanaf webshop 35 functies wordt de conceptie voor ‘de digitale kracht’ aangevat en bij 50 functies verder uitgebouwd tot een professionele werking.

2

U zit op traject – en als u kiest voor meer online back-up en hernieuwde diensten specifiek gericht op heroriëntering naar meer online leads en conversies (de 35 functies webshop kan u upgraden naar marketing flow).

 

De basic webshop (€ 175 per maand) is te beperkt in verkoop-mogelijkheden (daarom r.o.i.-norm met groeiplatform niet mogelijk) enkel goed om te starten als je je uitgaven tot een minimum moet beperken.

3

Een webshop bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld – dit is een garantie in operationele oplevering. Vooral bij het opstarten is het belangrijk om je af te vragen of je genoeg klanten hebt die deze online service willen gebruiken en hoe je die kan opschalen. Een meerwaarde bieden aan je cliënteel is meestal ook een evolutief proces.

U hebt een webshop met vele functies, mobile responsive, uitgebouwd en getest tot een sales tool door de 12 maand-interventies.

 

Met onze formule hoef je bovendien:

  • niets zelf te doen
  • niets in te studeren
  • 12 maanden backing dus uw site of shop is volledig volwassen
  • en site of shop is nooit verloren – als u nadien iemand anders wenst om uw site te beheren krijgt u alle bestanden en files up-to-date en historie mee
  • en met de R.O.I.-norm hebt u de beste uitgangspositie

4

De 35 en 50 functies webshop zijn respectievelijk met pre-basis digital automation advanced en marketing automation, dit zijn beide efficiënte marketingtools.

Tot slot, met de vele rechten en plichten van de Belgische en Europese regelgeving ben je volledig in orde, ook wat betreft de betalingsfaciliteiten en verrichtingen tegenover uw klant.

5

Het slechtste scenario is dus niet bij die +60%-ratiomarge te zijn, niettemin

zal er een sterk resultaat zijn door het hoge DBH-Coëfficiënt – bovendien heeft een webshop een vrij hoge vergevingsgezindheid van de consument als het terdege wordt aangepakt en gecommuniceerd, maar zover laat we het niet komen met ons streven naar de juiste e-strategie en webshop-functionaliteit.

versus

(€ 175 start webshop) € 400 of € 725 per maand als kostprijs van de webshop.

Plus de mogelijkheden van de R.O.I.-norm en te kunnen kiezen voor de beste optie – uw investering in een webshop is dankzij de R.O.I.-norm maar een klein gedeelte, want niet genoeg resultaten dan stop betalen. 

Optimale toegang in de toekomst tot “Manage all in one place”, met 90 marketing- en communicatieprojecten.

De R.O.I.-norm en de effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de digitale mogelijkheden m.n. website en webshop, het is aan te raden om te starten met UX-versies.

  • – Basic website en Webshop start: alleen R.O.I.-norm Fase 1 op 50% van Pro, groeiplatform niet mogelijk
  • – Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • – Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

De stap naar een professionele webshop en meer online back-up van uw activiteiten.

garanties tot 100%

10 ratio’s:

 

1/ Manage all in one place: graphic design, marketing, webdesign, branding

 

2/ Easy in bestelling en starten

 

3/ 100% online en dus makkelijke samenwerking

 

4/ R.O.I.-norm: je bent zeker van resultaten

 

5/ 12-maand backing

 

6/ Groeiplatform

 

7/ Website nooit verloren en blijft altijd nieuw

 

8/ Directe prijs en per maand

 

9/ Garanties en streven naar resultaten

 

10/ Het gaat om ideeën en tijd, niet om grote investeringen

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN ▼

WORSTCASESCENARIO

BUSINESS PRO WEBSITE

EN

UX/UI BUSINESS PRO WEBSITE MARKETING AUTOMATION

Deze webshop-formules zijn ontworpen en worden door web-developers en webdesigners op maat gebouwd en gevolgd door communicatie-specialisten in marketing.

Zijn zeer effectief en kunnen daardoor ingezet worden in de Marketing R.O.I.-norm én ook voor de State-of-the-Art marketing-toepassing nl.: het groeiplatform.

De webshop-formules zijn 20 tot 24 maanden getest in de praktijk met de marketing-norm en het groeiplatform, daarom deze garanties.

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development 

webdesign 

marketing 

graphic design 

branding 

 


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub