Worst-case-scenario webshops

pedestrians wit 2
webshop

Wat is uw worstcase-scenario van deze webshops?

Kies ondermeer voor de digitale aanpak. Dan volgt succes dynamischer. Dat is reeds de belangrijkste reden en ook de reden waarom uw webshop gaat opbrengen. Die digitale waarden willen we integreren, hiermee zet u de eerste stap in ondernemen met de digitale kracht.

 

Een beknopt overzicht
op één pagina en de 6 belangrijkste punten belicht.

worstcasescenario

a)

resultaten onder de ratiomarge* geven reeds een verbetering ►

b)

naast het belang meer online back-up wordt hier de stap gezet naar ‘De Digitale Kracht in 2022…

c)

Hebt u een al een website, geen probleem

de overgang is naadloos op uw domeinnaam zonder enige onderbreking ►

d)

Een dienst na verkoop? Samengevat in cijfers. Ja, naast support zijn er 12 maanden lang interventies ►

1

De stap in ondernemen met ‘de digitale kracht’ een basis die werkt en groeit in de tijd, een transformatie met interactie en je meer onderscheid in het digitale landschap, vanaf webshop 35 functies wordt de conceptie voor ‘de digitale kracht’ aangevat en bij 50 functies verder uitgebouwd tot een professionele werking.

2

U zit al op traject – en als u kiest voor meer online back-up en uw hernieuwde diensten is er advies specifiek gericht op heroriëntering naar meer online back-up (deze webshop kan u upgraden naar marketing flow). De basic webshop (€ 175 per maand) is wel basic in verkoop-mogelijkheden maar goed om te starten als je je uitgaven tot een minimum moet beperken, je hebt wel een goede uitgangspositie om later voorsprong te nemen bij upgraden.

 

Bovendien hebben de 3 prijsniveaus een gunstige R.O.I. wat de investering comfortabeler maakt. Return On Investment (R.O.I.) geeft het rendement op de investering aan. Op het moment dat je bezig bent met online marketing en je betaalde kanalen inzet, is rendement uit je euro belangrijk.

 

De som: u hebt niet alleen een positieve return, maar ook een digitaal kanaal dat verder kan uitgroeien.

3

U hebt een webshop met vele functies, mobile responsive, kortom uitgebouwd en getest tot een sales tool door de 12 maand-interventies, want ‘een goede webshop bouwen is zoals fietsen – het moet in beweging blijven’.

 

Opteert u voor basic webshop en overweegt u die aanlokkende “gratis”-oplossingen op de markt te gebruiken om een webshop zelf te maken? Dan is het woord “gratis” letterlijk juist, wat je hebt ook niks – als je stopt heb je niets, uw hele website (files, url’s enz.) is verloren.

“Gratis” oplossingen zijn beperkt, er schuilt altijd een verdienmodel achter en waarmee je nooit een professionele shop kunt evenaren.

 

Daarom opteren we voor een basic webshop die kan evolueren met een upgrade.

4

Een webshop bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld – dit is een garantie in operationele oplevering. Vooral bij het opstarten is het belangrijk om je af te vragen of je genoeg klanten hebt die deze online service willen gebruiken en hoe je die kan opschalen. Een meerwaarde bieden aan je cliënteel is meestal ook een evolutief proces.

 

Met onze formule hoef je bovendien:

  • niets zelf te doen
  • niets in te studeren
  • 12 maanden backing dus uw site of shop is volledig volwassen
  • en site of shop is nooit verloren – als u nadien iemand anders wenst om uw site te beheren krijgt u alle files up-to-date en historie mee
  • en met de R.O.I.-norm hebt u de beste uitgangspositie

5

De 35 en 50 functies webshop zijn respectievelijk met pre-concept digital automation advanced en marketing automation, dit zijn beide efficiënte marketingtools. Tot slot, met de vele rechten en plichten van de Belgische en Europese regelgeving ben je volledig in orde, ook wat betreft de betalingsfaciliteiten en verrichtingen tegenover uw klant.

6

Het slechtste scenario is dus niet bij die 67%-ratiomarge te zijn, niettemin u zal een sterk resultaat hebben door het hoge DBH-Coëfficiënt – bovendien heeft een webshop een vrij hoge vergevingsgezindheid van de consument, maar zover laat we het niet komen met ons streven naar de juiste e-strategie en webshop-functionaliteit.

 

versus

€ 175, € 400 of € 725 per maand als kostprijs van de webshop. De kostprijs kan naar € 0,00 op einde fase 1 met de R.O.I.-norm.

De effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de mogelijkheden van het digitale kanaal m.n. website en webshop, het is aan te raden om te starten met UX-versies.

  • – Basic website en Webshop start: groeiplatform 40/100 doelstelling
  • – Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • – Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

De stap naar een professionele webshop en meer online back-up van uw activiteiten.

garanties tot 100%

NOG ENKELE PLUSPUNTEN:

Manage all in one place: graphic design, marketing, webdesign, branding

 

Marketing en communicatie integreren met online studio-services in S – M – XL

 

Easy in bestelling, starten, 100% online, vrij-van-zorgen

 

Garanties, R.O.I.-norm en 12-maanden backing, dan ben je zeker van resultaten.

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN ▼

WORSTCASESCENARIO

BUSINESS PRO WEBSITE

EN

UX/UI BUSINESS PRO WEBSITE MARKETING AUTOMATION

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

| web-development | webdesign | marketing | graphic design | branding | creative direction |

ONLINE-TEAM VOOR

ONDERNEMERS EN KMO’S 

Prijzen excl. BTW
Zie Algemene Voorwaarden + voor | Herroepings-voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap | Copyright © | zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub© achtergrond logo mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Vragen?

ONLINE BESTELLEN 

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Zoek je iets anders?

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen. 

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

mayday-mayday-pub.be en

mayday-pub.be zijn officiële sites van mayday-mayday-pub

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub