Worst-case-scenario groeiplatform

anders3
mayday-mayday-pub succes 2 op 3 bedrijven met website laten maken

Het worst-case-scenario van het groeiplatform.

Online marketing, communicatie, reclame, digitale media…

Het groeiplatform pakt de cruciale pijlers aan van communicatie-marketing én onbeperkt wat nodig is voor een sterk communicatie-beleid. Het is dus bijna zo goed als zeker dat je een uitstekend resultaat gaat halen of het doel gaat slagen. Dit groeiplatform is enkel 100% betaalbaar als het op het einde van de rit geslaagd is in uw hoogste marketingdoel.

worst case scenario van website laten maken naar groeiplatform
  • Een onderzoek wees uit, digitale transformatie in de juiste context: dan volgt succes bijna vanzelf. Deze waarden samen met commerciële productontwikkeling trachten we hier compleet te integreren.
    Een beknopt overzicht op één pagina en de 6 belangrijkste punten belicht

a)

> 60% binnen dit ratiobereik slaag-percentage geeft een duidelijke verbetering

b)

Hier zet u de stap naar

‘De Digitale Kracht’ en naar commerciële zekerheid op basis van communicatie en marketing – het hart van de marketing is in uw huis

c)

De kostprijs van het groeiplatform en van de website/webshop worden bespaard, zowel bij een positief als negatief resultaat.

10 ratio’s:

1/ Manage all in one place: graphic design, marketing, webdesign, branding

2/ Marketing en communicatie integreren met online studio-services

3/ 100% online en dus makkelijke samenwerking

4/ Garanties

5/ R.O.I.-norm: je bent zeker van resultaten

6/ Continue backing

7/ Duidelijke afspraken en vele flexibele mogelijkheden

8/ Streven naar resultaten

9/ Het gaat om ideeën en tijd, niet om grote investeringen

10/ Enkel betaalbaar bij slagen

1

Door die waarden en resultaat is er een stevig fundament in communicatie en marketing ontwikkeld, in offline en online-toepassingen = een congruente basis voor uw groei, rendabiliteit en bijna niet te kopiëren door uw concurrenten.

2

Niet onbelangrijk te weten is dat al onze interventies in marketing en communicatie, branding enz.  (vergelijkbaar met de onbeperkte volledige dienstverlening van een reclamebureau) met dit groeiplatform nu periodiek free zijn = uw extra winst of surplus.

3

De besparingshefboom (groeiplatform) in communicatie-kosten heeft zijn werk gedaan en zal ook de jaren daarna zijn vruchten afwerpen (= winst is dus x-maal). Het groeiplatform waardoor er zeker resultaten komen die ook meer aanhouden.

4

Als opstart hebt u een professionele top level-domain website of webshop, uitgebouwd en getest voor digitale kracht en transformatie tot een sales tool door 12 maandelijkse interventies.

Een digitaal medium dat nog jaren mee kan en nieuw blijft door updates.

Een site en digitale transformatie bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld – dit is een garantie in operationele oplevering – naast de UX/UI-toepassing in relatie met onbeperkte werkcapaciteit van het groeiplatform.

5

De pro business website is met pre-basis digital automation advanced, de UX/UI-website met pre-basis marketing automation en de UX en UX/UI webshops elementen, zijn efficiënte marketingtools vooral de laatste schept vele mogelijkheden in leads en verkoop, beide met onbeperktheid van het groeiplatform waarmee de focus op doelgerichtheid staat.

6

De ontwikkeling van een sterk commerciele basis in marketing, zo niet werkt het principe van het groeiplatform: u verliest niets omdat het enkel 100% betaalbaar is bij slagen in de doelstelling en bijkomend zijn de besparingen* op het hele traject en de hefboom een surplus.

Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op een vergoeding als het vooropgestelde doel op korte tot middellange termijn behaald is,  wat de investering zeer comfortabel maakt.

(*): deze besparingen bekostigen voor een groot deel de werking van het groeiplatform

versus

Bij opstarten, de kostprijs van de website of webshop dat u kiest + minimaal gerelateerde kosten (zoals abo van app, hosting…) en een maandelijkse forfait* vanaf € 200, dat is alles voor alle interventies (de maandelijkse forfait naargelang de omzet en wordt terugbetaald bij de afrekening) – enkel 100% betaalbaar als het doel behaald is (interventies over halflange termijn als bewijs van duurzaam congruente basis).

(* deze maandelijkse forfait wordt niet aangerekend wanneer het groeiplatform opstart met de R.O.I.-norm)

De R.O.I.-norm en de effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de digitale mogelijkheden m.n. website en webshop, het is aan te raden om te starten met UX-versies.

  • – Basic website en Webshop start: alleen R.O.I.-norm Fase 1 op 50% van Pro, groeiplatform niet mogelijk
  • – Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • – Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling
GP1 1
mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub