Landing-pagina

Het uiteindelijke doel van een bestemmingspagina is om uw verkeer om te zetten in klanten.

Een landingpagina zorgt voor meer conversie.

Een landingspagina is een pagina binnen uw website waarnaar u verwijst vanuit andere media. Denk aan een link vanuit een adwords campagne of social media. Een landingspagina zorgt voor meer conversie. Waarom? U kan uw bezoekers ook naar de homepage sturen, maar indien dit gebeurt via andere media is het beter dat het naadloos aansluit – de bezoeker heeft dan minder moeite om zich te oriënteren. Vaak ligt de focus bij websites te snel op het product of dienst.

em7a

Een klik van een prospect is al een hele prestatie, de landing-pagina moet het afmaken...

Een landingspagina is een pagina op uw website die voor een bepaalde marketingcampagne is gemaakt. Deze bestemmingspagina’s worden gemaakt met duidelijke call-to-action (CTA)-doelen in gedachten, en ze genereren vaak betere conversiepercentages dan reguliere sitepagina’s. Ze zijn ook een goede bron voor het genereren van leads en het maken van een e-maillijst voor marketingdoeleinden, evenals het afdwingen van aanwezigheid op sociale media.

Hoe u een effectieve bestemmingspagina ontwerpt met deze 8 best practices

Bestemmingspagina-optimalisatie (LPO) is de praktijk van het aanbrengen van kleine wijzigingen aan uw website om het aantal conversies te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Het uiteindelijke doel van een bestemmingspagina is om uw verkeer om te zetten in klanten. Mogelijk heeft u verschillende plannen voor verschillende bestemmingspagina’s. De een richt zich op het verzamelen van contactgegevens, de ander op verkoop.

Definieer uw bestemmingspagina-doelen en optimaliseer elke pagina voor het opgegeven doel. Meet prestaties op basis van eerdere perioden, verkeer en conversieratio.

Om uw conversieratio te verhogen, moet u wijzigingen aanbrengen in de kopie van uw bestemmingspagina. U kunt een aantal tools gebruiken om te ontdekken welke delen van uw website gebruikers aantrekken en welke minder populair zijn.

U kunt ook meer te weten komen over gebruikersgedrag, redeneringen en manieren uitproberen om meer klikken aan te trekken.

Denk eraan om bij het wijzigen niet te gissen, maar volg de gegevens om zinvolle wijzigingen aan te brengen in gebieden die dit nodig hebben.

website laten maken
  • 1. Optimalisatie van bestemmingspagina.
  • 2. Wat is een goede conversieratio voor bestemmingspagina’s.
  • 3. Hoe u de prestaties van uw bestemmingspagina kunt verbeteren.
  • 4. Kwantitatieve statistieken.
  • 5. Kwalitatieve statistieken.
  • 6. Hoe u uw bestemmingspagina kunt optimaliseren.
  • 7. Hoe u uw bestemmingspagina-optimalisatie kunt testen.
  • 8. Hoe u de conversieratio’s kunt verhogen met optimalisatie van bestemmingspagina’s.

START UW LANDING-PAGE-DESIGN-PROJECT

(enkel beschikbaar voor onze website/webshop projecten)

stap 2
KIES UW PROJECT PAKKET

web LAN AD

LANDING PAGE DESIGN PROJECT BASIC ADVANCED
Advanced design, 1 concept, 2 revisies. Een landingspagina is een pagina binnen uw website waarnaar u verwijst vanuit andere media. Denk aan een link vanuit een adwords campagne of social media. Een landingspagina zorgt voor meer conversie. Levering definitief concept is implementatie klaar.

€ 350 per pagina

mayday-pub: ROI-norm
web LAN PR

LANDING PAGE DESIGN PROJECT BASIC PREMIUM
Premium design, 1 concept, 3 revisies. Een landingspagina is een pagina op uw website die speciaal voor een bepaalde marketingcampagne is gemaakt. Bestemmingspagina’s in deze Premium-versie worden gemaakt met een duidelijke call-to-action (CTA) -doelen in gedachten. Niet minder dan 6 functiegebieden moeten de bezoeker kanaliseren naar conversie.

Levering definitief concept is implementatie klaar.

€ 450 per pagina

Hoe bestellen?

Vul het e-formulier (hieronder) in en klik op verzenden en klaar.

stap 3
VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR

Ga hiervoor naar BRANDING-BRIEFING. Mag in trefwoorden, zonder zinsbouw – nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen.

Landing-page-design-project is bij afwerking implementatie klaar voor artwork.

E-formulier voor bestelling LANDING-PAGE-DESIGN- PROJECT

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub