BASIC WEBSITE.

Besparen en toch starten in
een sterke uitgangspositie

AWS1a 6 E150

Besteloverzicht: Professional BASIC WEBSITE € 150 per maand / 1 jaar + support

 • responsive mobile
 • 20 functies, sommige zijn extra betaalbaar
 • 2 basic-ODT-paginatypes keuze-, detail- of transactionele, grid, ontwikkeling van complete basis (extra pagina’s aan 190 €/pagina)
 • support – updates
 • website bouwen en creëren, opvolgen, lanceren – support en updates – domeinnaam naadloze overgang oude naar nieuwe website – kortom alle uitvoeringen en eigenschappen zoals vermeld op de ux-website bouwen pagina’s
 • tot 10 pagina’s capaciteit
 • option en vrij van zorgen
 • facturatie per maand
 • na oplevering kan u de tekst-content zelf plaatsen en na het 1e jaar opteren voor technisch onderhoud aan € 10 per maand (uw website is nooit verloren als u bij ons stopt en u hoeft niets in te studeren)
 • geen stilzwijgend of automatisch contract
 • enkel koppeling R.O.I.-norm en alleen R.O.I.-norm Fase 1 op 50% van Pro, groeiplatform niet mogelij
 • 1 concept, 2 revisies
 • extra hosting € 10 per maand is vereist en jaarlijks vooruitbetaalbaar
 • domeinnaam en content klaar aan te leveren
 • overeenkomst van 1 jaar, na deze periode is de website uw volle eigendom met alle bestanden-files enz., per maand vooruitbetaalbaar (12 maanden).
command8
di8
functies
12MB2a

Website-type: basic evolutief

Deze website-formule is 20 maanden in praktijk getest, ontworpen en wordt door web-developers op maat gebouwd en gevolgd door communicatie-specialisten in marketing, seo en branding: het bevat alle noodzakelijke ingrediënten, technisch kader, het fundament van de website is efficiënt en kan ingezet worden in de Marketing R.O.I.-norm (groeiplatform echter niet, enkel mogelijk bij website met UX/UI-versies)

150,00 euro

per maand – excl. btw

Vandaag besteld, Vandaag gestart.

Geen briefing in te vullen, wij nemen contact op.

Koppeling R.O.I.-norm.

Hebt u ingeschreven voor de R.O.I.-norm en is nog geldig dan hoeft u niets te doen, het wordt automatisch aan dit project gekoppeld.

Hoe bestellen?

Nog niet ingeschreven voor de R.O.I.-norm. Hoe begin je? Kies uw website-formule en vul e-formulier in, indien beschikbaar (check hier) kan u onderaan de optie R.O.I.-norm aanvinken, verzenden en klaar.

Niet genoeg resultaten, dan stop betalen en start het groeiplatform (enkel betaalbaar bij slagen).

U wint zeker en zonder risico en basis upgrade mogelijk naar “Ready to Rule The Jungle”.

E-formulier voor bestelling BASIC WEBSITE

Ready To Rule The Jungle

R.O.I.-norm nu beschikb

(de hoge inzet en verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt is het aanbod beperkt en kan voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, ook het groeiplatform wordt vrijblijvend gereserveerd)

0472 730 714

Wat is onze support?

Wij zijn altijd stand-by in contact en hulp. We doen er alles aan dat uw website uitgroeit tot wat u voor ogen hebt. Tijdens de overeenkomst is het onderhoud van uw website zoals: support en updates inbegrepen. Tekst, foto, video klaar voor plaatsing gewoon via email aanleveren, mits toeslag kunnen wij de content klaarmaken bv. copywriting, beeldbewerking…

Een goede webhosting is van levensbelang voor uw site.

De laadsnelheid van je website is een belangrijke ranking factor voor zoekmachines. Mensen wachten ook niet graag op het laden van je website. Als je bezoekers langer dan 3 seconden moeten wachten op het laden van een pagina, is de kans dat ze wegklikken 90% keer hoger.

Daar komt nog bij dat een website over genoeg webruimte moet beschikken, bandbreedte, database en een degelijke beveiliging en continu beschikbaar is – dat heb je minder met goedkope hosting-formules die bij piekverkeer uw website tijdelijk off-line zetten.

Uw website altijd nieuw in"basic-modus".

U kan de content zelf plaatsen vanaf de website klaar en operationeel is. Na 1 jaar is uw website uitgegroeid tot een info-instrument. U kan dan opteren voor basic-modus zodat uw website up-to-date blijft en support en updates voor € 10 per maand.

LOGO MMP 6 def transp pub PRINT

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding

creative direction

voor ondernemers en kmo’s


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub