Hoe schrijf je koppen die zowel Google als mensen leuk vinden?

SEO copywriting:

Stand out in the digital age
01

Wist u dat 8 van de 10 mensen uw kop zullen lezen, maar slechts 2 zullen verdergaan en de rest op uw webpagina lezen?

SEO copywriting: het laat alleen maar zien dat krantenkoppen of headlines belangrijk zijn. Niet alleen voor zoekmachines, maar ook voor mensen. Niet alleen voor sites, maar ook voor brochures, e-mail, social media… Als mensen je niet leuk vinden, zal niemand het lezen of naar je website gaan en ooit een lead of een verkoop worden. En als u niet de juiste zoekwoorden in uw hoofdtekst hebt staan, scoort u niet goed op Google. Dus hoe schrijf je koppen die zowel Google als mensen leuk vinden? Nou, dat doen wij voor u.

En nog meer, webteksten bijvoorbeeld, mensen houden van korte simpele zinnen, maximum 35 woorden – het moet snel gaan – ze beoordelen webpagina’s in een instant. Volgens onderzoeken begrijpt 95% van de Nederlandstaligen teksten op niveau B1. Dus je moet met van alles en nog wat rekening houden, een kleine investering zoals copywriting is zich dubbel en dik waard.

COPY & CONTENT.Een copywriter zal de toon, stijl, zinstructuren, uw brand-vocabulaire... vooraf bepalen wanneer gestart word met de teksten te herschrijven.Met een heel arsenaal van headlines, producttitels en taglines, product-omschrijvingen tot langere meer redactionele secties, alles heeft zijn bepaalde stijl en plaats.

copywriting
bl6
bl5

Sources: creativebloq.com

bl2

START UW COPYWRITING-PROJECT

ENKEL BESCHIKBAAR VOOR UX WEBSITE EN WEBSHOP BOUWEN

stap 2
KIES UW PROJECT PAKKET

basecopy

Copywriting SEO website en webshop COMPLEET
Per pagina: bestaande uit headline, intro’s en body. Een pagina bestaat uit 50 regels incl. witregels. regel is 80 tekens incl. spatie. Online-Prijzen voor website/webshop op basis van bestaande tekst herschrijven met normale moeilijkheidsgraad en seo-zoekwoorden; 2 revisies (briefing ►copywriting, briefing2 ►aanpassing)

€ 350 per pagina

basecopy

Copywriting SEO website en webshop BODY-TEKST
Per pagina: bestaande body-tekst. Een pagina bestaat uit 50 regels incl. witregels. regel is 80 tekens incl. spatie. Online-Prijzen voor website/webshop op basis van bestaande tekst herschrijven met normale moeilijkheidsgraad en seo-zoekwoorden; 2 revisies (briefing ►copywriting, briefing2 ►aanpassing)

€ 250 per pagina

ac2zw

Hoe bestellen?

Vul het e-formulier (hieronder) in en klik op verzenden en klaar.

stap 3
VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR

U hoeft geen briefing in te vullen, wij nemen contact met u op.

a8

Copywriting-projecten zijn bij afwerking implementatie klaar:

copyfiles gewoon door te geven bij toepassing.

E-formulier voor bestelling COPYWRITING PROJECT

mayday-mayday-pub logo

MANAGE ALL IN ONE PLACE

web-development

webdesign

marketing

graphic design

branding


Zie INDEX: Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Copyright: zie Copyright-Disclaimer en Pexels.com CCO license | Logo: mayday-mayday-pub mix van Michael Elkan-Blogger en Pexels.comCCOlicense

Prijzen excl. BTW

Vragen?

ONLINE BESTELLEN

STAP 1 : KLIK LET’S CREATE…▲

STAP 2 : KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN, VERZENDEN EN KLAAR

Nieuwe plannen en verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.

Mayday-Mayday-Pub is werkzaam in: Antwerpen, Limburg,

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design Made by Mayday-Mayday-Pub